Helyesen megválasztott ágyneművel és egyszerű kiegészítőkkel karácsonyi hangulatot teremthet

Hamarosan meggyújtjuk az első adventi gyertyát, így eljött az ideje, hogy ünnepélyesen megtervezzük a ház vagy a lakás belső terének díszítését. A karácsonyi varázslatos hangulatot nemcsak hagyományos karácsonyi díszekkel, hanem stílusos ágyneművel és egyéb otthoni kiegészítőkkel is megidézheti. Sok közülük akár ajándékba is becsomagolható a fa alá, ami egy gyakorlatias nőt különösen boldoggá tesz majd.

A karácsony témáját a hálószobában az ágynemű biztosítja

Jedním z nejjednodušších a zároveň nejefektivnějších způsobů, jak si každou sezónu tematicky vyladit ložnici, je vsadit na bytové textilie. Krásné povlečení se stylovými zimními motivy dodá ložnici tu pravou atmosféru Vánoc.

Az egyik legegyszerűbb és egyben leghatékonyabb módszer a hálószobai témák minden évszakban történő módosítására, ha kicseréli az ágyneműjét. A stílusos téli motívumokkal ellátott gyönyörű ágynemű a karácsony igazi hangulatát adja a hálószobának.

      10605-2_star-sotetkek-krepp-agynemuhuzat

Tippünk: Játsszon a részletekkel. Hangolja össze az ágyneműt és a lepedőt. Webáruházunkban széles színválasztékot és különféle típusú anyagokat talál - jersey, pamut, frottír, mikroplüss.

Szerezzen be egy puha takarót a nappaliba, amibe bebújhat

A téli hónapokban a nappaliban a kanapén és fotelekben a meleg anyagokból készült takarók dominálnak, amelyek nagyon puhák, ezért érintésre nyugodtságot és jó közérzetet keltenek.

Összpontosítson a színekre. A klasszikus a vörös, a trendi a kék

Kombinálhatja a karácsonyi díszeket a klasszikus színekkel, például piros, zöld, arany vagy ezüst. Ha szeretné követni a karácsonyi trendeket, akkor a fehér, kék, lila és természetes színek a közkedveltek ebben az évben.

13557_0005-rucniky-ususky 20714_osuska-bamboo-kremova