Hogyan hozzunk létre karácsonyi hangulatot a hálószobában

Karácsony a hálószobában

Gyorsan közeleg a karácsony. Öltöztesse a hálószobáját is ünnepi öltözetbe, ébressze fel a karácsony szellemét. Az idei trend a sötétkék, a zöld és a halvány rózsaszín árnyalatai. Az arany, piros és ezüst színű klasszikusokkal ebben az évben sem fog melléfogni. Adunk pár tippet Önnek.

Takarítás a hálószobában és az ágyban

A frissen mosott ágynemű a karácsony előtti takarítás szerves része. Mindenki szeret belebújni az illatos takarókba, bolyhos párnák között feküdni és élvezni az ünnepi hangulatot. A karácsonyi ágynemű harmóniát hoz a hálószobába. A karácsonyi színű ágytakarók praktikus díszek. Ne feledje, hogy a hálószoba a pihenés és az alvás helye. Díszítse egyszerűen lágy tónusokkal.

A színek varázsolhatnak

 

Az idei kedvencek a kék, a zöld és a halvány rózsaszín. Ezek a színek karácsonykor is nagy slágerek. Tökéletesen kombinálhatja őket világos árnyalatokkal. Különleges ágynemű ajánlatunkban remek darabokat talál sötétkék és zöld karácsonyi ágyneműkben. Javasoljuk az egyszínű lepedőt bézs, krém vagy szürke színben.

Inkább egy jól bevált klasszikus mellett maradna? Számos termékünk várja Önt. A meleg vörös vagy barna ágyneműt varázslatos hangulatot teremt. Éppen ellenkezőleg, a téli hangulatot kék vagy hófehér ágyneművel hozhatja létre. Ne csak fehér maradjon a hálószoba, tökéletesítse kiegészítőkkkel. Nem kell félnie a színektől.

A minták kialakítják a légkört

Még nincs otthon karácsonyi témájú ágyneműje? A fákkal, rénszarvasokkal vagy csillagokkal ellátott játékos motívumok hozzájárulnak a nyugodt légkörhöz az ünnepek alatt. A különböző színű háttérrel ellátott egyszerű csillagminták kiváló társai lesznek a hideg éjszakák során. A puha pasztell és merészebb színek, karácsonyi vagy állatmotívumok ünnepi ruhába öltöztetik a hálószobát.

Az anyag simogatja a lelket

 

Ne feledkezzen meg az anyag minőségéről. Zord és havas napokra olyan anyagot ajánlunk, amely felmelegíti a testet és a lelket is. Alaposan fontolja meg a választást.

Meleg és bársonyosan puha, ez a mikroplüss ágynemű. A legnagyobb fagyokban is felmelegít. A flanellel a hideg hónapokban egyáltalán nem nyúl mellé. Rögtön tetszeni fog annak magas melegsége, puhasága és lágysága. A klasszikus, természetes pamut ágynemű az egyik alap darab Légáteresztő képességének, nagy nedvszívó képességének és megfizethetőségének köszönhetően rendkívül népszerű. A természetes rost gyengéd az egész testhez. A krepp, nyáron hűvös, télen meleg. Fedezze fel a krepp ágynemű varázsát még hideg éjszakákon is. A lágyság és a tipikus felülete meglepi majd.

Engedje be a tél és a hozzá kapcsolódó ünnepek varázsát a hálószobába. A téli motívummal ellátott modern vagy klasszikus ágynemű az egész belső teret átalakítja. Találja meg az Ön számára a megfelelőt. A karácsonyi motívummal ellátott ágyneművel meglepheti szeretteit is.