Bújjon bele a mikroplüss vagy mikroflanel ágyneműbe

A mikroplüssből vagy mikroflannelből készült ágyneműben való alvás hasonló, mintha plüssmackók között aludna. Szeretné átélni? Van pát tippünk az Ön számára gyönyörű ágyneműkkel párszáz forintért, és egy rövid bemutatóval, amely miatt az anyagok megszereti.

Mi a mikroplüss és mikroflannel?

Mindkét anyag sűrű, rövid szálakat képez, amelyek nagy melegséget biztosítanak. A szálsűrűség nagyobb a mikroflannel ágyneműnél, ami jobb hőszabályozási tulajdonságokkal rendelkező textíliává teszi, és egy kicsit jobban felmelegít, mint a mikroplüss. Első pillantásra azonban a mikroflannelből és a mikroplüssből készült ágyneműk nagyon hasonlóak. Mindkét anyag rostjai szinte megkülönböztethetetlenek.

Mi a különbség a mikroflannel és a mikroplüss között?

A mikroplüss ágynemű szála olyan, mint egy mackó bundája. A mikroflannel ágynemű szálai viszont laposabbak és puhábbak. A mikroflannelt egy sima állatszőrzethez lehetne hasonlítani, és amint már említettük, legnagyobb előnye a magasabb hőmérsékleti kényelem. Mindkét esetben azonban érzésre bársonyosan puha ágyneműt várhat.

A mikroplüss ágynemű 100%-ban antibakteriális

Noha a mikroflannel valójában egy új, továbbfejlesztett típusú mikroplüss, nem lehet azt mondani, hogy jobb anyag lenne. A mikroplüss vitathatatlan előnye a mikroflannellel szemben például az, hogy a műszálaknak köszönhetően nem ad otthont egyetlen baktériumnak vagy atkának sem. A mikroplüss ágynemű 100%-ban antibakteriális, ezért alkalmas és ajánlott allergiások számára. A mikroplüss ágynemű további előnye, hogy csodálatosan meleg. Nagyon meleg anyag annak ellenére, hogy csak néhány grammot nyom.

A mikroplüss lepedő nem hiányozhat

Kombinálhatja a mikroplüss ágyneműt egy klasszikus lepedővel (Jersey, frottír, pamut lepedő), de ha inkább a mikroplüss lepedőt részesíti előnyben, abszolút tökéletes hangulatos helyet teremt a hálószobában. A mikroplüss lepedő kellemes biztonságérzetet nyújt Önnek. A vastag szálú szövet finom és puha szerkezete kiváló hőszabályozási képességekkel rendelkezik, amelyeket télen különösen értékelni fog. Mikroplüss lepedők széles színválasztéka közül választhat.

Minden háziasszony imádni fogja a mikroplüssöt és a mikroflannelt

A mikroflannel vagy a mikroplüss ágynemű egyszerűen mosható mosógépben klasszikus mosási programon, 40 ° C hőmérsékleten. Az anyagok a szárítót is jól tolerálják, de gyakran nincs is rá szükség. Mindkét anyag gyorsan szárad. A mikroplüssből és a mikroflannelből készült ágyneműt nem kell vasalni, ami nagy előny mindenki számára. Ezenkívül a szálak ismételt mosás után is ugyanolyan puhák és ápoltak. Az anyag hosszú ideig megőrzi állandó színét, nem szöszödzik és selymes marad. Egyszerűen beleszeret a mikroplüss vagy a mikroflannel ágyneműbe.