Mire jó az anatómiai párna? Hogy megszabaduljon a hát- és nyaki gerincfájdalmaktól!

Mire jó az anatómiai párna, vagy hogyan szabaduljon meg a fájdalomtól a nyaki gerinc területén?

Kellemetlen fájdalommal ébred a nyaki gerinc területén? Lehet, hogy a rossz párna a hibás. A minőségi párna a fej támaszát képezi, így akár öt kilogramm nyomásnak is ellen kell állnia. Ezenkívül arra kellene ösztönöznie, hogy a megfelelő helyzetben aludjon. Melyik párnát válassza?

Részesítse előnyben az anatómiai párnát

A kényelmes és minőségi alváshoz az anatómiai párna memóriahabbal a legjobb választás. Tökéletesen alkalmazkodik a testéhez, és a fej és a nyaki gerinc számára a legjobb támogatást nyújtja. A felhasznált anyagoknak köszönhetően az anatómiai párnákat a nyaka és a fej alakja szerint alakítják ki, így biztosítva a nyak és a váll izmainak pihenését. Összességében hozzájárulnak az egészségesebb alváshoz. Ha egy anatómiai párnán alszik, nyugodt és energiával teli ébredés várja.


 SOFT ANATÓMIAI PÁRNA BAMBUSZ HUZATTAL

A párna a nyaki gerinc és a fej alakja szerint van kialakítva

Az anatómiai párna kényelmes termék, amely bármilyen helyzetben használható, miközben megőrzi funkcióját - a nyaki gerinc és a fej alakja szerint van kialakítva. Ideális azok számára is, akik alvás közben megváltoztatják a helyzetüket hasról hátra fordulnak, majd oldalra és így tovább. Az anatómiai párna keménysége az emberi bőrtől származó hőtől függően változik (lágyul). Ez biztosítja a nyomás egyenletes eloszlását a testtel érintkezve.

bolest%20kr%C4%8Dn%C3%AD%20p%C3%A1te%C5%99e 

A lassú visszatérés csökkenti a nyaki izmok feszültségét

Az anatómiai párna jellemző tulajdonsága, hogy csökkenti a nyaki izmok feszültségét a lassú visszatérés segítségével, és enyhíti az olyan egészségügyi problémákat, mint a fejfájás és a merev nyak. Érdemes megemlíteni az anatómiai párna bevonatát is. Viszkóz poliészterrel, lélegző 3D-s hálóval vagy esszenciális illóolajokkal impregnálható bevonatokkal kaphatók a piacon. Például webáruházunkban van egy anatómiai párna bambusz huzattal, amely antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik, hipoallergén, ellenáll a penésznek és az atkáknak.

Tippünk: Már megvásárolt egy minőségi anatómiai párnát, de még mindig szenved a hátfájástól? Az anatómiai párna csak a fej, a nyak és a váll területén segít. A hátfájást nem megfelelő matrac, vagy akár rossz ágyrács is okozhatja. Válasszon tőlünk egy új matracot.