Hűségprogramunk nem tartozik az egyszeri kedvezmények közé

Amikor a hűségprogram kialakításán dolgoztunk ügyfeleink számára, már a kezdetektől tudtuk, hogy nem szeretnénk csak a szűk, egyszeri kedvezmények lehetősége mellett maradni. Közelebb akarunk kerülni mindenkihez, aki tőlünk vásárol. Kommunikálni szeretnénk ügyfeleinkkel, és az engedmények mellett a lehető legtöbb személyre szabott tartalmat szeretnénk kínálni Önnek, ami véleményünk szerint nemcsak üzleti ajánlat.

Miért regisztráljon nálunk?

Testreszabott ajánlatot kap

Nem titok, hogy a többi webáruházhoz hasonlóan áttekintéssel rendelkezünk regisztrált ügyfeleinkről. Tudjuk, hogy ügyfeleink mire kattintanak a leggyakrabban, hogy mi érdekli őket a leginkább. Ennek köszönhetően a lehető legtöbb személyre szabott tartalmat tudjuk ajánlani Önnek. A mi esetünkben azonban ez nem azt jelenti, hogy csak termékeket kínálunk. A hűségprogramunk része, hogy hasznos információkkal látjuk el ügyfeleinket. Olyan hírlevelet küldünk Önnek, amely egyedi felépítéssel rendelkezik, illetve további egyedi tartalommal van ellátva, például érdekes cikkekkel.

A kedvezményeket azonnal láthatja

Hűségprogramunk négy részre oszlik. A teljesített feltételektől függően 3, 5, 8 vagy 10% engedményt kaphat a teljes vásárláshoz. Ha be van jelentkezve weboldalunkon, akkor minden termék kedvezményes árát láthatja. Nem kell bonyolult számításokat végeznie.

Speciális kedvezmények és előrendelés lehetősége

Külön kedvezményekkel készültünk regisztrált ügyfeleink számára. A hírlevelekben megtalálja a speciális és a szokásos kedvezményeket, illetve közvetlenül a weboldalunkon is láthatja a kedvezményeket. Ezért ne felejtsen el bejelentkezni minden alkalommal, amikor ellátogat webáruházunkba. Ezen felül lehetősége van exkluzív minták előrendelésére. Mindig elsőként fog tudni újdonságainkról és kedvezményeinkről.

A rendelés gyorsabb teljesítése

A regisztráció során a szállítási címe bekerül a rendszerünkbe, amely egyszerűsíti és felgyorsítja a megrendelések feldolgozását. Szükség esetén személyes adatait bármikor megváltoztathatja.

A megrendelések tökéletes áttekintése

A regisztráció további előnye, hogy áttekintést kap minden jelenlegi és korábbi megrendeléséről. Emellett a rendszerünkben tárolásra kerülnek számlái, és a szállítás nyomon követését is megtalálja fiókjában a jelenlegi megrendeléseihez.

Hogyan válhat regisztrált vevővé, számos előnnyel?

Csak töltse ki a regisztrációs űrlapot. A Facebookon keresztül is regisztrálhat. Regisztrációkor ne felejtse el engedélyezni a hírlevelek fogadását. Ha nem elégedett, bármikor leiratkozhat a hűségprogramról és a hírlevelekről.

Megjegyzés: Az általános szabályok és információk a személyes adatok védelmének alapelveiről, azok gyakorlásához fűződő jogairól és feltételeiről, a személyes adatok feldolgozásáról és az elektronikus levelezés küldésére vonatkozó hozzájárulásról információt itt talál.