Hűségprogram

Szeret nálunk vásárolni?

Legyen regisztrált vásárló és használja hűségprogramunkat, ahol akár 10%-ot spórolhat meg minden megrendelés során. A kedvezmény teljes összege a visszamenőleg két évben leadott megrendelések összesített összegén alapul. Az áfát is beleszámoljuk, és a hűségkedvezményt a kedvezményes termékekre is alkalmazhatja. A hűségszámla állapotáról az összes információ megtalálható a felhasználói fiók adminisztrációjában. Látni fogja, hogy melyik csoportba tartozik. Ezenkívül e-mailben elküldjük Önnek a hűségprogram állapotát és jelenlegi besorolását.

Összeg Kedvezmény Név
65 000 - 130 000 Ft 3 % Pamutka
130 001 - 260 000 Ft 5 % Krepperke
260 001 - 650 000 Ft 8 % Flannel
650 001 Ft felett 10 % Mikroplüss

Hogyan csatlakozhat a hűségprogramhoz és láthatja kedvezményünket?

  1. Regisztrál (Akár Facebookon keresztül is)
  2. Az utolsó két évben minimum 65 000 Ft értékben rendelt
  3. A vásárlás során be kell jelentkeznie a fiókjába

 

Ismerje meg a kabaláinkat:

Pamutka

vernostni-program_bavlnka

Pamutka szereti a kényelmet és bár néha kissé konzervatív, de mindig számíthat rá. Szeretettel és példa nélküli szelídséggel törődik ügyfeleivel. Ha jogosult a hűségprogramunkra, akkor minden egyes vásárláskor három százalékot takarít meg Pamutkával.

Krepperke

vernostni-program_krepovka

Ismerje meg Krepperke kisasszonyt, akit mindannyian Krepperkének hívunk. Kepperke kisasszony lázadó, szereti az életet és utálja a házimunkákat. A gyakorlati dolgokat részesíti előnyben, minimális karbantartással. Krepperke segítségével időt és plusz öt százalékot takaríthat meg minden vásárláskor.

Flannel

vernostni-program_flanelik

Flannel kedves fickó, humorérzékkel, és szívtipró is. Kedvenc évszakai az ősz és a tél, amikor elemében van. Szeret a kandalló mellett pihenni. Azok a vásárlók, akik a Flannellel folytatják hűségprogramjukat, minden egyes vásárláskor nyolc százalékot takarítanak meg.

Mikroplüss

vernostni-program_mikroplysak

Mikroplüss érzékeny, empatikus, és mindig az érzéseire hallgat. Hagyományos értékekkel rendelkezik, otthonos és szereti a családi életet. Ez az ok, amiért a legtöbbet ezzel a hűségprogrammal takaríthat meg. Mikroplüss 10% kedvezményt biztosít minden vásárláskor.