Hogyan kell berendezni a teraszt párezer forintért

 

Egy stílusos és funkcionális terasz még alacsony költségvetésből is. Úgy hangzik, mint egy álom? Szerezzen be új, olcsó bútorokat a teraszra. A kültéri pihenő a napsütéses napokon az Ön és a családja menedékévé válik. Megmutatjuk a bevált tippeket, amelyek nélkül nem vészelheti át a nyarat, és amelyekre nem fog egy vagyont költeni. Olcsó teraszfelszerelés egy karnyújtásnyira.

TERASA1

Függőágyak és napágyak fantasztikus áron

A tökéletes segítő a medencéhez, a tóhoz vagy csak a kertbe. A napozóágyak és a függőágyak az egész család számára hasznosak lesznek. Akár a forró napot, akár a kert egy árnyékos részét szereti, a kerti összecsukható napozóágyat könnyű szükség szerint áthelyezni. A klasszikus kültéri napozóágyak már 6 500 Ft-tól megvásárolhatók. A vidám színkombinációk feldobják a kertet és fokozzák a nyári hangulatot.

A szivárvány színeiben pompázó függőágyak ideálisak a kert árnyékos és csendes részébe. Teremtse meg saját pihenő oázisát. A népszerű függőágy 1 vagy 2 személyre a minőségével és árával is meglepi. A függőágy már 4 900 Ft-tól kapható. Egyedülálló társ a kikapcsolódáshoz.

TERASA2_Kreslicí plátno 1

HAMAK függőágy 1 személyre szivárványos kivitelben | Elerhetootthon.hu

Megfizethető napvitorlák

Egy forró napon az árnyék kívánatos árucikk. A napvitorlák lehetővé teszik, hogy a nyári napokat a teraszon vagy a medence mellett maximálisan kiélvezze. A különböző méretű napvitorlák tökéletesen ellenállnak a napsugárzásnak és a víznek. Így még egy kisebb nyári zápor idején is megvédik Önt. Praktikus, de egyben dizájnos segítője minden kertnek. 

A napvitorlák a klasszikus napernyők alternatívái. Leggyakrabban négyszög vagy négyzet alakúak. Értékelni fogja a megfizethetőségüket. Egy 3 x 3 m-es napellenzőt 12 284 Ft-tól kaphat. Függőlegesen, vízszintesen vagy ferdén is felszerelhető. A fémgyűrűkkel nagyon egyszerű a felszerelés, és a napfénynek megfelelően szabadon forgathatja a napvitorlát. 

Függőszékek 19 500 Ft-ig

A terasz legnépszerűbb elemei a függőfotel. Nemcsak stílusosak, hanem nagyon kényelmesek is. Fedezze fel az egyedi darabokat. A Brasila függőfotel 13 000 Ft alatt vásárolható meg. A hideg hónapokban is használhatja a nappaliban vagy a télikertben. A függőfotelek előnye, hogy többfunkciósan használhatók kül- és beltéren egyaránt. Fedezze fel azokat a minőségi foteleket 19 500 Ft alatt, amelyek megérdemlik az Ön figyelmét.

TERASA3_Kreslicí plátno 1

Függőfotel KOLUMBIA 16 236 Ft-ért | Elerhetootthon.hu

Választáskor ne csak az árra és a formatervezésre gondoljon, hanem a szék gyakorlati oldalára is. A teherbírás, a forma, vagy a felakasztási módszer, illetve a felhasznált anyagok, amelyeknek kiváló minőségűnek kell lenniük. Felnőttek számára a 100 kg körüli terhelhetőségűek alkalmasak. 

Olcsó kerti bútorok

Az új kerti bútoroknak nem kell sokba kerülniük. A népszerű rattan garnitúrákkal, amelyeket puha párnákkal egészítenek ki, garantált a kényelmes ülőhely. Előnyük a könnyű ápolás és az alacsony ár. Gondoljon arra, hogy a megfelelő és alapos ápolás meghosszabbítja bútorai élettartamát.

Szerezzen be időtálló darabokat, amelyek évekig szolgálni fogják. Az idei trend a tenger és a citrusfélék színei. Ezekben a színekben a terasz természetesnek és elegánsnak tűnik.

TERASA4_Kreslicí plátno 1

Balkon szettek 

A kényelmes ülőhelyek elengedhetetlenek a sikerhez még a helytakarékos teraszokon vagy erkélyeken is. Nem maradt hely egy nagy kerti szettnek? Szerezzen be egy erkélyszettet kedvező áron. A legtöbb esetben az erkély szettek 2 székből vagy fotelből és 1 asztalból állnak. Fém, fa vagy rattan anyaggal nem fog mellé. Mindegyik azonban bizonyos fokú ápolást igényel.

TERASA5_Kreslicí plátno 1

Közkedveltek a tömör akácfából készült, puha párnával ellátott, összecsukható bisztró szettek. Bár az akácfa erős és tartós, mint minden más anyag, rendszeres ápolást igényel. A összecsukható székek és az asztal könnyen tárolhatók ha rossz az időjárás. Ideális városi lakások és loftok kis teraszaira.

Kiegészítők

A kidolgozott részletek és a kisebb kiegészítők a hétköznapi teraszt álomszerű pihenőzónává varázsolják. Semmi sem könnyebb, mint otthonossá tenni a teret puha takarókkal és dekoratív párnákkal merész árnyalatokban. A nyár színei és az érett gyümölcsök a kerti díszletek középpontjába kerülnek. Akasszon kis lámpásokat a teraszra, hogy a hosszú éjszakákon társaságot nyújtsanak. Egy hintával sem fog mellé, amivel a kicsiknek az arcára mosolyt és örömet csal majd.