DEKORATÍV TIPPEK HOGYAN VÁLTOZTASSA ÁT FÜRDŐSZOBÁJÁT EGY DÉLUTÁN ALATT

A fürdőszoba átalakítása nem feltétlenül költséges és időigényes. Még a kisebb változtatások is megváltoztathatják a belső teret. Van néhány dekoratív, de tisztán gyakorlati tipp is, amelyek révén a fürdőszobája felvirágozhat.

VAN A FÜRDŐSZOBÁBAN ABLAK? ELŐ A VIRÁGOKKAL

Ha a szerencsés emberek közé tartozik, akinek a fürdőszobában van ablaka, ne féljen egy hidrofil növényt - borostyánt, páfrányt helyezni az ablakpárkányra. Akinek nincs ablaka, használhat művirágot, de gondosan válasszon. Egy fényűző művirág határozottan feldobhatja a fürdőszobáját.

HASZNÁLJA A TÖRÖLKÖZŐKET, MINT DÍSZELEMEK A BELSŐ TÉRBEN

A parfümök és krémek kiállítása helyett a fürdőszobában rendezze el a feltekercselt törülközőt. Nem csak dekoratív lesz, hanem a gyakorlati szerepét is jól teljesíti. Ha a törülközők szélére finoman csepegtet egy kis illóolajat, az egész fürdőszobának jó illata lesz.

Ručníky jako dekorace v koupelně

KAGYLÓK, MINT DEKORÁCIÓ

A fürdőszobában lévő nagy kagyló nagyon lenyűgöző dizájn elem lehet. A kagylókat külön, vagy üvegbe is teheti, vagy elhelyezheti közvetlenül a mosdón. Még nagy kagylókat is rakhat a mosdó aljára, elrejti a karcolásokat a porcelánon vagy a kifakult hulladéktárolót.

  • Tippek: A megfelelő színű rtörölközők és fürdőlepedők segítik a tengeri típusú fürdőszoba létrehozását. Próbálja ki a kék és a fehér kombinációt. Ha még nyugtatóbb hatást szeretne a fürdőszobában, válasszon két hasonló színárnyalatot - például a kék különböző árnyalatai. Összpontosítson a kis részletekre. Ne felejtse el, hogy a kis kézi törölközőszíne is megfeleljen..

FÖLD SZÍNEK ÉS TERMÉSZET A LÉLEKHEZ KÖZEL

Ha a tengeri ihletésű fürdőszoba nem fogta meg, és nem kedveli a hűvös színeket, cserélje le a fürdőszoba textiljeit föld színekre. Cserélje ki a törölközőket és a fürdőlepedőket, válasszon természetes színű szőnyeget, és ne felejtse el a részleteket sem, például a szivacs színére. A természetet behozhatja a fürdőszobába kiegészítőkkel is (gally, néhány szép kő).

Koupelna v zemitých barvách