5 tipp, hogy tegye nagyon olcsón hangulatossá a belső teret

A közelgő őszi időjárás az otthon hangulatossá varázslására ösztönöz. Ezúttal egyszerű, de mindenekelőtt olcsó tippeket adunk a belső tér szépítéséhez. Kiegészítők, amelyek felmelegítenek és romantikus hangulatot varázsolnak egy borongós napon. Idén a minimalizmus és a melegség párezerért. Nézze meg az 5 tippet.

ÚVODKA

1.      A szőnyegek támogatják a romantikus hangulatot

A lenyűgöző belső tereket puha szőnyegek és kis szőnyegek egészítik ki. Meghitt hangulatot teremthet az egész térben. Különféle színű és formájú szőnyegeket használhat a hálószobában és a nappaliban. 6 669 Ft-tól puha kerek szőnyegeket is beszerezhet.

A kerek szőnyegek előnye a finomságuk. Tökéletesen kiemeli a különböző sarkokat. Ideális fürdőszobába vagy kerek asztallal ellátott olvasósarok részeként. Éppen ellenkezőleg, a téglalap alakú szőnyeget egy éles szélű bútorokkal berendezett helyiséghez használhatja.

 

ZÚTULNĚNÍ

A szőnyegek számos funkcionális és praktikus tulajdonsággal is rendelkeznek. Nemcsak hangulatossá teszi a teret, hanem optikailag megosztja. Enyhén csendesebbé is teszi, és kellemesen melegen tartja a lábát.

2.      Ne felejtse el a színes plédeket

 

Az idei év bestsellerei egyértelműen a meleg bárány plédek verhetetlen áron 10 243 Ft-tól. Idén tényleg nem lehet meg nélküle. A fényűző bárány fleece plédek megsimogatják a testet és a lelket. A takaró egyik oldalán kellemes tapintású fleece, másik oldalán fehér bárány gyapjú utánzat található. A bárány luxus pléd nagyszerű ajándék lesz szerettei számára.

Egy másik sláger, amely nem kerülheti el a figyelmét, a világító plédek. Elképesztően meleg takarók világítanak a sötétben, és mindössze 7 336 Ft-ért beszerezheti őket. Válassza ki a megfelelő karácsonyi motívumot, és készüljön fel az eljövendő nyugalom időszakára. A világító takarók örömet okoznak a gyerekeknek is.

ZÚTULNĚNÍ2

Nem fog mellé a jól bevált klasszikusokkal, a mikroplüss takarókkal, változatos színkombinációkban. Népszerűek az olcsó Violet takarók, amelyek 5 626 Ft-tól kaphatók.

3.      Egészítse ki az ablakot függönyökkel

A stílusos függönyök pihentető légkört teremthetnek, és hangulatossá teszik az egész helyiséget. Választhat sötétítő vagy áttetsző függönyöket. A trend kétségtelenül a finom nyomattal ellátott függöny, amely hirtelen meleg menedéket varázsol otthonából.

A függönyök többek között praktikus funkciót töltenek be. Megállítja az ablakokból kiáramló hideget és javítja az akusztikát. Nálunk 5 968 Ft-tól egyedi áron kaphat sima és nyomtatott függönyöket. Az ablakfüggöny nem régiség, éppen ellenkezőleg, élénkíti a szobát, és nem kerül egy vagyonba.

 

4.      Bújjon bele egy kényelmes ágyneműbe

Olcsó, funkcionális és stílusos. Egy új ágynemű a felismerhetetlenségig átalakíthatja az egész hálószobát. A helyesen megválasztott színek hangulatossá és melegsé teszik a helyiséget. A minőségi ágynemű minden nő számára megfelelő ajándék. Tudja, hogy a színek befolyásolják a helyiség hőmérsékletét? Nyáron válasszon hidegebb, télen meleg tónusokat.

Már egy kis változtatásnak is nagy hatása lehet. Az Elérhetőotthon.hu oldalon már 3 403 Ft-ért vásárolhat pamut ágyneműhuzatokat, és biztos lehet benne, jó választás lesz. Népszerűek a vasalást nem igénylő ágyneműk.

5.      Játékos ágynemű gyerekeknek

A gyerekszobákban a mesehősök motívumai és a vidám színek dominálnak. A játékos gyermek ágyneműhuzat a felismerhetetlenségig átalakítja az egész szobát. Tegye boldoggá gyermekét, és vásároljon neki új ágyneműt állatokkal, autókkal vagy pöttyökkel. Válasszon minőségi anyagokat, mint például a pamut vagy a krepp.

ZÚTULNĚNÍ3

A kifejező színek feldobják a gyerekszobákat, de a kicsik arcát is. Játsszon a színkombinációkkal a lány- és fiúszobákban is. Nem kell vagyonokat költenie dekorációkra, még az olyan olcsó apróságok is, mint a gyerek ágyneműhuzatok 3 403 Ft-tól, segítenek a tökéletesség elérésében.