Őszi újdonságok e-shopunkban

A hűvös őszi időjárás egyenesen arra ösztönöz, hogy élvezze az otthona melegében való heverészést. Tekintse meg e-shopunkban az idei őszi trendeket. Higgye el, hogy nem fog fázni a meleg plédekkel. Ráadásul a nyár vége tökéletes alkalom az otthona felújítására vagy felfrissítésére. Szerezzen be egy új kanapét vagy étkezőgarnitúrát nagyszerű áron. Jöjjön, válasszon velünk.

ÚVODKA2

Skandináv bútorok párezerért

Szerezzen be bútorokat az ebédlőbe, aminek köszönhetően szívesen összegyűlik majd az egész család együtt vacsorázni. A skandináv étkezőszékek és asztalok egyszerű vonalaikkal és lágy színekkel tűnnek ki. Különösen elégedett lesz az árral, amely a székek esetében 10 890 Ft-tól kezdődik!

Adjon egyediséget a belső térnek egy egyedi ülőgarnitúrával. A kanapé ipari elemei minden modern nappaliba illeszkednek.

NOVINKY1

A kordbársony visszatér a kedvencek közé. Ezúttal kárpitszövetek formájában. A SMART kanapék és puffok az idei év slágerei közé tartoznak. Ne habozzon, és fedezze fel a 3D-s szövet varázslatát saját bőrén. Népszerűek az U-alakú Smart kanapék, de az L vagy klasszikus kanapék is.

Bárány plédek

Az idei tél miatt sem kell aggódnia. Báránytakaróink felmelegítik a testét és lelkét. Már első érintésre beleszeret a fényűző, rendkívül meleg mikroplüss takarókba. Az egyik oldalon rövid mikroplüss szálak találhatók, amelyek tökéletes meleget biztosítanak és gyengédek az egész test bőréhez. A másik oldalon egy finom és puha bárány található hófehér színben.

A széles színválasztékból válassza ki a belső teréhez illőt. Ezenkívül a bárány plédek egyedi ajándékokká válnak szerettei számára. Megfelelő ajándék nagymamának, anyának és nagypapának egy minőségi és elképesztően puha bárány takaró.

NOVINKY2

Újdonságok a fürdőszobába

A fürdőszoba berendezése néha nehéz. Azt gondolhatja, hogy egy kis fürdőszoba berendezése és egyedi dizájn megvalósítása lehetetlen, de téved. Fogadjona  bevált trükkökre színekkel és anyagokkal. Változásra van szüksége a fürdőszobájában néhányezerért? Válasszon egy új zuhanyfüggönyt, és cserélje ki a régi szőnyeget egy újra. Minden szükséges dolgot jól áttekinthetően tárolhat egy kerámia rendszerezőkben, ami egyben remek karácsonyi ajándék is lehet minden rendszerető embernek.

Ágyneműhuzat karácsonyi mintával

Készítse elő az ágyat a télre. Időben nyúljon meleg karácsonyi ágyneműért. Fogadjon a klasszikus pamutra, amely melegen tartja. Fázósaknak mindenképpen érdemes kipróbálniuk a mikroplüss ágyneműhuzatot, amely nagy puhaságával és melegségével fogja elkápráztatni. A felület finom és sűrű szálainak köszönhetően nagyon kellemes tapintású.

Mindenkinek van valami, sok ágyneműmintát is raktárunk van olcsó változatban, 5 113 Ft-tól. 

 

NOVINKY3