Mivel takarózzunk be éjszaka a téli hónapokban

A tél kopogtat az ajtón, és az ágya még nem áll készen a télre? Vegye körül magát meleg anyagokkal. Ismerkedjen meg közelről a mikroplüssel vagy a flanellel. A borongós hónapokban nagy szerepe van a megfelelő takaró kiválasztásának. Habozik, hogy az egész éves vagy a téli verziót válassza? Tanácsot adunk, hogy melyik lesz a legjobb. Velünk még akár spórolhat is. A kedvező árú paplan- és párnakészletek párezer forintba kerülnek, és nagyon kényelmesek.

ÚVODKA

Ágyneműhuzat

Az új ágynemű kiválasztásakor ne csak a felhasznált anyagra gondoljon, hanem a színre is. Tudja, hogy a színárnyalatok befolyásolhatják a hangulatot, de az érzelmi melegséget is? Ezen a télen nyúljon a meleg pasztell tónusokhoz, a barna vagy a szürke árnyalataihoz. Nem foghat mellé a sötétkék színével sem, amely pihenést biztosít.

Mikroplüss ágyneműhuzat

Gyengédség, lágyság és puhaság. Szavak, amelyek tökéletesen szimbolizálják a mikroplüss ágyneműt. Ez az anyag különösen népszerű a téli hónapokban. Kiváló minőségű műszálból készült, mely könnyedségével és bolyhosságával is meglepi. A mikroplüs felülete egy rövid, finom szálból áll.

Télen bújjon bele mikroplüss ágyneműbe, például karácsonyi motívummal. A tél nem fogja váratlanul érni. Ezenkívül értékelni fogja a könnyű tisztítást, a mikroplüss nem igényel vasalást, és mosás után gyorsan szárad.

DEKA1

Flanel ágyneműhuzat

A flanel ágyneműhuzatok pihentető alvást biztosítanak tökéletes melegben. A meleg és puha flanel az egyik legnépszerűbb télen használt anyag. A flanel ágynemű sűrű szövésű, nagy grammsúlyú pamutból készül, amelyet úgynevezett fésüléssel módosítanak. Ez egy olyan folyamat, amely alacsony és puha szálat hoz létre a szövet felületén.

A flanellel nem foghat mellé. A légáteresztő szövet könnyen tisztítható, kiválóan tartja a hőt és felszívja a folyadékot. A mosást maximum 40°C-on javasoljuk.

DEKA2

Takarók és plédek

A megfelelő alvás az egészség kulcsa. Az ideális alváshőmérséklet 17-20 °C. A hőkomfortról többek között egy kiváló minőségű takaró gondoskodik. Könnyűnek, légáteresztőnek kell lennie, ugyanakkor kellően melegnek. Ideális körülmények között alkalmazkodnia kell a test és a környezet hőmérsékletéhez. Az egész évben használható takarók népszerűek. A nappaliban heverészve értékelni fogja a klasszikus takarókat.

Egész éves takaró

Az üreges szál töltetű takarók egész éves használatra alkalmasak. Az üreges szál kisméretű szintetikus szálakból áll, üreges belsővel. Ez nagyon bolyhossá teszi. Néha tollpótlónak is nevezik. Könnyűség, kiváló szigetelő tulajdonságok jellemzik, nem gyűrődik.

Értékelni fogja az egész évben használható takarókat, ha hiányzik a tárolóhely a dupla takarók tárolására. Az egész évben használható takarók súlya 250 g/m2 és 400 g/m2 között változik. Ez a fajta takaró alkalmazkodik az Ön testéhez, és egész évben szabályozza a hőmérsékletet.

DEKY3

Akciós szettek

 

Az elerhetootthon.hu oldalon kiváló minőségű akciós készleteket is vásárolhat. A készlet egy párnából és egy takaróból áll. Ezek főként egész évben használható takarók és párnák azonos kivitelben. A két párnához szokottaknak is kedveskedünk. A kiválasztott készletek tartalmaznak egy takarót, egy párnát és egy kispárnát is.

A promóciós készletek megfizethetőek és kedvezőek. Ideális mindennapi használatra otthon, de akár szállodákban vagy hostelekben is.

Meleg plédek

A tél nem fogja meglepni. Válasszon egy új puha plédet, amely felmelegíti a testet és lelket. Az idei tél újdonságai a bárány gyapjú plédek. A karácsonyi motívumú mikroplüss plédek karácsonyi hangulatot varázsolnak. Lepje meg magát vagy a gyerekeket egy világító takaróval. A minimalizmus szerelmesei elégedettek lesznek az egyszínű takaróval.

Ajándékozzon egyedi ajándékot szeretteinek. A meleg pléd nagyszerű ajándék nagymamának, anyának és barátnak. Az egyszínűket piknikre, kirándulásra vagy kisállathoz is használhatja.

DEKY4