4 módszer a hálószoba tavaszi átalakítására

Hagyja, hogy a tavasz betérjen otthonába. A hálószoba felpezsdítéséhez csak öltöztesse ágyát új külsőbe. Egy színes, vidám ágynemű azonnal feldobja az egész szobát. Továbbá más kiegészítőkkel is nyerhet, amelyek nem kerülnek semmiféle erőfeszítésbe vagy pénzbe.

Az alap a virágokkal teli ágynemű

Ágyneműhuzatok, plédek és ágytakarók,és virágmotívumokkal díszített párnák tökéletesen megvilágítják a szobát, és behozzák a tavasz érzését. Nagyszerű választás a pamut ágynemű, amely puha, lélegző, rugalmas, jól felszívóképességgel rendelkezik és minden évszakhoz passzol. Ha nem bánja a kissé keményebb felületet, választhatja a kiváló szigetelő tulajdonságokra jellemző krepp ágyneműt is. A krepp télen felmelegíti, nyáron pedig lehűti. A krepp ágynemű tagadhatatlan előnye, hogy nem igényel vasalást.

Újítsa fel a régi bútorokat - elegendő hozzá egy rétegelt lemez

Ha a hálószobájában egy unalmasnak tűnő komóddal rendelkezik, adjon hozzá egy rétegelt lemezt a tetejéhez. A fa rétegelt lemez puhítja a bútorokat, különösen akkor, ha ezután virágokkal és a kedvenc kiegészítőivel díszíti fel a komódot. A lemez kiválasztásakor ne féljen szabadon engedni a fantáziáját. A rétegelt lemez ellentétben állhat a komód eredeti színével. Ennek köszönhetően érdekes színelemet kap, és a szoba hangulatosabb és személyesebbé válik. Biztonsági tanács: Ügyeljen arra, hogy a komódot rögzítse a falhoz.

Friss virágok egy vázábanNávrh bez názvu(3)

A szobanövények gyönyörű dekorációt jelentenek a belső térben, és gyakran a hálószobákban is megtalálhatók. Kevésbé elterjedtek, hogy az éjjeliszekrényen friss virágok legyenek vázában, amelyek csodákra képesek. Ha legközelebb sétálni megy, vásároljon tulipánt, vagy szedjen virágokat, amelyek vadon nőnek a réten. Ezúttal azonban ne a nappaliban tegye ki őket, hanem rendezze el a virágokat egy vázába, és tegye a hálószobában az éjjeliszekrényére vagy komódjára. Válasszon finom, kevésbé erős illatú virágokat.

Próbálja ki a tükör játékot

Bár a feng shui szerint a tükrök elhelyezése a hálószobában nem túl előnyös, mindaddig, amíg alvás közben nem tükrözi a képét, nem lehet káros. Ezzel szemben a tükrökkel világosíthatja a teret, vagy feloszthatja az üres tereket. A természetes textúrát és színt felvonultató, fakerettel rendelkező nagy kerek tükrök egyszerűen lenyűgözőek. Ha sikerül a tükröket a megfelelő helyekre helyezni, akkor nem csak nagyszerűen néz ki, hanem több természetes fény is lesz a helyiségben.