Útmutató a D3 házikó gyerekágyhoz

Ön jelenleg a D3 házikó gyerekágyat tartja a kezében, amelyet webáruházunkból rendelt. Most már csak az utolsó lépés hiányzik, az összeszerelés. Javasoljuk, hogy az összeszerelés során kövesse az utasításokat és az egyes fotókat.

Az összeszerelési útmutatót papír formában is letöltheti a D3 házikó gyerekágyhoz.

Ha a köldökcsapokat nem lehet könnyen behelyezni a lyukakba, akkor kalapáccsal vagy gumikalapáccsal könnyedén be lehet ütni az előkészített lyukakba. Ha a fa részek nem rögzíthetők a fa köldökcsapokra, ütögesse meg az öklével vagy gumikalapáccsal. A menetes rudakat az óramutató járásával ellentétes irányba csavarja be a menetes anyába. Ne ragassza a fa köldökcsapokat, az alkatrészeket így majd utólag nem lehet szétszerelni. Ezzel együtt elveszíti a lehetőséget, hogy megreklamálja az ágyat, mert leértékeli.

Útmutató az ágy összeszereléséhez

2 vagy 3 csomag áll Ön előtt (1 csomag az ágyrács). A csomag magában foglalja a szereléshez szükséges tartozékokat is, amelyek a fa csapok, a rögzítő csavarok és egyéb elemek. Ezeket a kiegészítőket a fejtámlával ellátott csomagban találja meg.

Összeszerelési útmutató:

  1. Óvatosan nyissa ki a csomagokat, ellenőrizze az összes részt és tartozékot, és terítse szét a padlón.
  2. Helyezze a fa köldökcsapokat a csaplyukakba, és csavarja be a menetes rudakat a menetes anyákba.
  3. Csatlakoztassa az ágy oldalát az összeszerelt fejtámlához és a tetőhöz, és a mellékelt imbuszkulccsal húzza meg a menetes rudat a menetes anyában.
  4. Ugyanígy csatlakoztassa a több részt is.
  5. Az ágykeretbe helyezze bele az ágyrácsot.
  6. A léces ágyrácsok csavarokkal szilárdan csatlakoztathatók az ágyhoz.
  7. Csak helyezze a matracot a lécre, és készen áll.

Utasítások letöltése PDF formátumban:

ikona-pdf-300x297D3 házikó gyerekágy