Hogyan vásároljunk

Szállítás olcsón, vagy INGYEN

Élvezni fogja vásárlását webáruházunkban. 15 000 forint feletti megrendelések esetén az ágyak és matracok kivételével nem számolunk fel postaköltséget, a szállítás ingyenes. Csak tegye a kiválasztott elemeket a kosárba, ahol minden automatikusan kiszámításra kerül, összeadódik. Ha úgy dönt, hogy kevesebb mint 15 000 forintért vásárol, akkor se csüggedjen. Hiszen a szállítás már 1290 forinttól elérhető.

 

Nagy készlettel rendelkezünk

Webáruházunkban csak minőségi termékeket talál, amelyeket ugyan testre szabunk, de ez nem azt jelenti, hogy csak korlátozott számú darab van a piacon. Éppen ellenkezőleg! Ágyneműket szállodáknak és vendégházaknak is szállítunk, amelynek köszönhetően nagy mennyiségben van az áru raktáron. A megrendelt árut a lehető leghamarabb elküldésre kerül Önnek, és emellett megfelel az Ön egyedi igényeinek.

 

Válassza ki a szállítási módot

 

  1. DPD

A DPD futárszolgálat az árut általában a kiszállítástól számított 24 órán belül kézbesíti. A szállítás dátumáról előre értesíti Önt e-mailben és SMS-ben a kézbesítés napján.

 

 

  1. MAGYAR POSTA- postán maradó

 A Magyar posta az árut általában a csomag küldésétől számított 24 órán belül az adott postára küldi, ahol átveheti a csomagot. Az átvétel dátumáról értesítik Önt e-mailben és SMS-ben.

 

  1. MAGYAR POSTA- házhoz szállítás

 

 A Magyar posta az árut általában a csomag küldésétől számított 24 órán belül kézbesíti. A csomag kézbesítésének dátumáról előre értesítik Önt e-mailben és SMS-ben.

 

FIZETÉS

Hogyan tud fizetni az áruért

Három fizetési módot kínálunk, amelyek mindegyikének megvannak a sajátos jellemzői. Válassza ki az Önnek legmegfelelőbb fizetési módot. Ha készpénzzel, vagy online kártyával fizet (PayU), a megrendelt árut azonnal elküldjük. Ha úgy dönt, hogy átutalással fizet, akkor az áruk kiszállítása csak azt követően történik, amikor a pénz megérkezik a számlánkra. E-mailben és SMS-ben is értesítjük a szállításról.

 

Válassza ki a fizetési módot

  1. UTÁNVÉT

Fizethet készpénzzel vagy kártyával közvetlenül a fuvarozó társaságnak. Az utánvét költsége: 390 forint.

 

  1. BANKI ÁTUTALÁS

A megrendelést a 12092000–01703206-00100002 számlaszámra tudja utalni, egyedi azonosítóként pedig kérjük adja meg a megrendelés számát. A banki átutalásért nem fizet extra összeget. A megrendelt árut akkor postázzuk, amint a pénz megérkezik a számlánkra.

 

  1. FIZETÉS PAYU RENDSZEREN KERESZTÜL

A PayU két lehetőséget kínál. Az első lehetőség az internetes bankon keresztül történő fizetés, a második lehetőség a kártyás fizetés. A PayU fizetések ingyenesek, és a pénzt azonnal jóváírja a számlánkra.