Nem lesz többé unalmas a belső tér. Rendezze be hálószobáját vidéki stílusban

Nem lesz többé unalmas a belső tér. Rendezze be hálószobáját vidéki stílusban

Kombinálja a múltat ​​a jelennel és hozzon létre tökéletes harmóniát. A vidéki stílus a belső térben felidézi a régi idők emlékeit. Helyét megtalálja a nyaralókban, de a városi lakásokban is. Hozza vissza a régi időket, mi megmutatjuk, hogyan.

Főszerepben a fa

A vidéki stílus fő eleme minden bizonnyal a tömör fa. Válasszon egy masszív, szépen díszített ágyat és egy nagyméretű szekrényt a belső tér középpontjaként. A párnákkal és ágytakarókkal ellátott magas fejtámlák ideálisak.

Válasszon természetes árnyalatú ágyakat. Alkalmasak a feltűnőbb színek is, például dió vagy éger.

Adjon esélyt a mintáknak

Ne féljen a mintáktól, motívumoktól és a lágy természetes színektől. A masszív bútorokat világos függönyökkel egészítse ki, bézs vagy világos szürke csíkokkal vagy kockákkal.

Ne feledkezzen meg az ágyneműről, a díszpárnákról vagy a plédekről sem. Több réteget is létrehozhat. Az ágytakarók és takarók pamut ágyneművel kombinálhatók virág és mezei mintában. Nagyszerű választás a hangsúlyosabb és színesebb motívumokkal ellátott díszpárnák.

Javasoljuk olyan klasszikus anyagok kombinálását, mint a pamut vagy a len, amelyek aláhúzzák a vidéki stílust a hálószobában.

Vegye körül magát a természettel

Még a lakásban is olyan lehet, mint a vadonban. Vegye körül magát élő virágokkal, legyenek azok zöldek vagy virágzók. Hozzáadják a kívánt vidéki hangulatot a belső térhez.

A kiegészítők elengedhetetlenek, nemcsak a zöldek. Tegyen egy karosszéket az üres térbe és egy fonott kosarat a dohányzóasztal helyett, a hálószoba szabad sarkába. Díszítsen horgolt terítővel vagy más kötött anyaggal. Igen, ezek az anyagok alkotják a nagyon szeretett vidéki stílust.

Adjon a bútoroknak második életet

Ne dobja ki a régi bútorokat. Antik ládák, szekrények vagy hintaszékek megtöltik a hálószobát, és stílusos dekorációvá válnak. Még kis díszek is megengedettek. Apró ékszerdobozok, díszkeretek vagy festett képek kiemelik az összbenyomást. Igen, dekorálja a vidéki stílusú hálószobáját a saját kedvére.

Rendelkezik egy régi varrógéppel? Porolja le, és használja a hálószobában új fésülködőasztalként vagy olvasási helyként.

Meleg, világos, hangulatos belső tér

Fény, és újra fény. Adjon természetes fényt a belső világításhoz. Nagy fémcsillárok világítják meg az egész szobát, így biztosítva a kívánt romantikus légkört. Helyezzen kis lámpákat az éjjeliszekrényekre vagy a magas állólámpákat is elhelyezhet a belső térben.

Mindig olyan meleg fehér színű fényforrásokat válasszon, amelyek a szobát hangulatossá és melegé teszik.

 

A vidéki stílusú hálószoba alapvető szabályai a természetes színek, kiegészítve klasszikus mintákkal. Válasszon olyan bútorokat, amelyek az ősi gyökerekre utalnak. A vidéki stílus eredete Franciaországba és Angliába nyúlik vissza. Mindegyiknek megvan a maga egyedi mintája, és csak Önön múlik, melyiket választja.