MELEG ÁGYNEMŰHUZATOK ÉS TAKARÓK NEM CSAK A TÉLI HÓNAPOKRA

Kezd hűvösebb lenni, így itt az ideje, hogy ne csak a melegebb ruhákat, hanem a meleg ágyneműt is elővegye. Belebújhat egy meleg flanel ágyneműbe vagy egy finom mikroplüss ágyneműbe. A hideg estékre a forró teák vagy forralt bor mellé tökéletes egy meleg pléd.

A FLANEL ÁGYNEMŰ NAGY MELEGSÉGET KÍNÁL

A flanel ágynemű kiváló választás a fázósak számára, mivel nagyon meleg. A flanel ágynemű alapja sűrűn szőtt 100% pamut anyag. Ennek az anyagnak nagyobb a súlya, és úgynevezett fésüléssel is kezelik. A flanel ágynemű tapintásra puha, és értékelni fogja könnyű karbantartását. A flanel ágyneműt nem kell vasalni.

A MIKROPLÜSS ÁGYNEMŰ PUHASÁGÁVAL ELVARÁZSOLJA

Mintha egy mesében szerepelne, olyan, ha a mikroplüss ágyneműben alszik el, amely nem csak felmelegíti, hanem rendkívül puha is - mint egy plüssjáték. Aludni benne egyszerűen elképesztő! A mikroplüss ágynemű műszálból készül és allergiások számára alkalmas. Mosás után nagyon gyorsan szárad, és nem gyűrődik, így nem kell vasalni. Ideális választás!

A MELEG LEPEDŐ ELENGEDHETETLEN

A meleg ágy teljességéhez megfelelő lepedőre is szüksége van. Téli hónapokban a frottír lepedő a jó választás, vagy befedheti matracát egy mikroplüss lepedővel, amely melegének köszönhetően télen a legmegfelelőbb. Webáruházunkban különféle típusú lepedők kaphatók sokféle színben, szabványos és atipikus méretekben.

PLÉDEK ÉS ÁGYTAKARÓK A MAXIMÁLIS KÉNYELEM ÉRDEKÉBEN

A hidegebb hónapokban az emberek szeretnek meleg plédbe bújni, könyvet olvasni egy forró ital mellett. A mikroszálas plédek vagy a fleece plédek kiváló választás a meleg pihenéshez. Télen felmelegítik, nyáron pedig használhatja piknikre a szabadban. Könnyű karbantartásuk természetes. Javasoljuk továbbá a bambusz ágytakarókat, mint praktikus és divatos otthoni kiegészítőt.