A természetre gondolunk, ezért ökológiailag csomagolunk

Nemcsak az árukínálattal akarunk különbözni. A természetre gondolunk, ezért ökológiailag csomagolunk

Az elerhetootthon.hu webáruházunkban történő vásárlással nemcsak pénzt takaríthat meg, hanem hozzájárul a környezet védelméhez is. A webáruház tulajdonosa, Lukáš Žák szerint lehetőség van egy minden szempontból barátságos online áruház vezetésére.

Tisztában vagyunk vállalatunk értékeivel és prioritásaival

Bár az elerhetootthon.hu webáruház egyetlen tulajdonosa és üzemeltetője Ing. Lukáš Žák nem él vissza pozíciójával a cégben. "Bármely vállalat sikere attól függ, hogy a vállalat milyen értékek mellett áll és mi a prioritása. Ezért fontos, hogy a társaságban mindenki hasonló értékeket valljon és a lehető legmegbízhatóbb legyen. Döntő fontosságú az is, hogy a társaságban mindenki, pozíciójától függetlenül, saját magának tekintse a vállalatot. Ebben mi közös nézetet vallunk. Munkacsoportunkban tökéletesen kiegészítjük egymást, és tele vagyunk egyedi ötletekkel ”- mondja Lukáš Žák. Amikor a vállalat a csomagolást és szállítást tervezte- amely az összes online értékesítés középpontjában áll, mindenki egyetértett abban, hogy csökkenteni kell a felesleges műanyag hulladékot és a megfelelően újrahasznosított dobozokat használjunk.

A könnyű út nem vezet sehova

Lukáš Žák a háztartások és szállodák ágyneműinek online értékesítésére specializálódott szakembere, ahol matracokat, ágyakat és egyéb háztartási kiegészítőket is talál. "Havonta sok ezer csomagot küldünk, ami jelentős terhet jelent a természet számára. A különbség azonban az, hogy új dobozokat készítenek-e a legmegfelelőbb méretben, műanyag felfújható párnákat használ-e töltésként, a dobozokat műanyag ragasztószalaggal tekerik be, vagy a csomagolás kevésbé kényelmes módját választjuk"- magyarázza Lukáš Žák. Az elerhetootthon.hu webáruházban a kevésbé kényelmes mód mellett döntöttünk. "Bár ez kereskedelmi és működési szempontból sokkal megterhelőbb, újrahasznosított dobozokba csomagolunk. Már használt dobozokat vásárolunk. A jövőben a műanyagokat a lehető legnagyobb mértékben el akarjuk távolítani a csomagolásból. Röviden, a lehető legkisebb teherről beszélünk "- írja le, hogy Lukáš Nejedlý marketingigazgató jelenleg hogyan dolgozik az elerhetootthon.hu webáruház.

Jó példák szeretnénk lenni

Csapatvezetőként Lukáš Nejedlý tudja a legjobban, hogy jó példával olyan utat kell mutatni, amelyet mások követni akarnak. "Arra biztatjuk vásárlóinkat és valójában más webáruházakat is, hogy fenntartható életmódot folytassanak, ezért nem tudom elképzelni, hogy másként viselkedjünk. Lépéseket teszünk a természet védelmére mély meggyőződésből. És ugyanez a megközelítés látható az áruink eladása során is. Ágyneműt és egyéb árukat értékesítünk különféle minőségben. Kínálunk luxus ágyneműt, valamint olcsó ágyneműt is. Mindig vannak címkéink az árukról, és mindig igyekszünk a lehető leggyorsabban válaszolni az ügyfelek kérdéseire. Nem verjük át vásárlóinkat Nem rejtegetjük a problémákat, hanem megoldásokat keresünk. Ez az erősségünk "- összegzi Lukáš Nejedlý.