A fejtámlás és nem fejtámlás ágyak előnyei

 

A hálószobában kezdjük és fejezzük be a napot. Az ágy az otthon egyik legfontosabb része, mégis gyakran elhanyagolják. Tudja, melyik ágyat válassza, és hogy fejtámlával vagy anélkül válasszon ágyat? Íme egy rövid áttekintés arról, hogy melyik opciót érdemes választani. Higgye el, a fejtámla nem csak egy kiegészítő, hanem számos praktikus előnye is van. Nézzük meg őket együtt.

čelo1

Mire való a fejtámla?

A fejtámlák minden hálószoba dizájnos elemét képezik. Hangulatossá teszik a szobát és elősegítik a biztonságérzetet. A fejtámla egyfajta védő gátat hoz létre az ágy és a környező tér között, ami pozitív hatással lehet a teljes éjszakai alvásra. 

Egy másik előnye a fal védelme a szennyeződésektől. Az olvasáshoz és a pihenéshez is praktikus segítő. Nincs többé harc a hideg fallal, vagy a háta mögé eső párnával. Ráadásul hőszigetelésként is szolgál a hideg faltól, amit különösen a hideg évszakban fog értékelni. 

Mindamellett még a fejléc nélküli ágynak is van sok pozitívuma és támogatója. A fejtámlával ellátott ágyak nagyobb helyigényűek, kisebb helyiségek esetén, ahol minden centiméter nagy szerepet játszik, válasszunk fejtámla nélküli ágyat. Ha boldoggá szeretné tenni a pénztárcáját, nyúljon a fejtámla nélküli változatokhoz, amelyek általában valamivel olcsóbbak. 

5 előnye a fejtámláknak

  1. Biztonság érzése
  2. Dizájnos elem
  3. A fal védelme a szennyeződésektől
  4. Hát pihentetés
  5. Hőszigetelés

Ikaros ágy fejtámlával

Az Ikaros ágy a minimalizmus kedvelőinek örömet okoz. Klasszikus megjelenésű, jellegzetes fejtámlával rendelkezik. A Ikaros franciaágy szintén jellegzetes dupla fejtámlával rendelkezik.  

Az ágyszerkezet tömör fenyőből, a fejtámla pedig kiváló minőségű bútorlapból készült. Ez a kombináció rendkívül tartós és stabil bútorszerkezetet eredményez.

čelo2

Az egyszerű kialakítás tökéletesen kiegészít bármely hálószobát, és könnyen kombinálható más bútorokkal. A Ikaros bútorcsaládból választhat éjjeliszekrényeket és ágy alatti tárolódobozokat többféle színválasztékban.

Paris magas fejtámlás ágy

A Paris ágy az egyszerűség szerelmesei első látásra megszeretik. Klasszikus megjelenése tökéletesen kiegészít minden hálószobát, és könnyen kombinálható más bútorokkal. Válasszon többféle színválaszték és méret közül az egyszemélyestől a kétszemélyesig. Értékelni fogja az alvófelület magasságát, amely megkönnyíti a fel- és leszállást. 

A minőségi tömör Paris ágy a legjobb minőségű fenyőfából készült. A tömörfa és a két réteg védőlakk kombinációja garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot.

3 előnye a fejtámla nélküli ágyaknak

  1. Minimalista megjelenés
  2. Kisebb helyigény
  3. Alacsonyabb vételár

Ada fejtámla nélküli ágy

A fejtámla nélküli Ada ágy bármely hálószoba kivételes kiegészítője lesz. Kiváló minőségű fenyőfából készül, számos színdekorban és méretben kapható. Az ágy egy- és kétszemélyes változatban is kapható kedvező áron.

Az Ada tömör ágy a legmagasabb minőségű fenyőfából készült. A tömörfa és a két réteg védő lakkozás kombinációja garantálja a tartósságot és a hosszú élettartamot. A fejtámla nélküli ágyhoz ajánljuk ágyneműtartó fiók és éjjeliszekrény hasonló kivitelben történő megvásárlását. Ideális ágy szálláshelyeknek is.

.

čelo3

Emily alacsony fejtámlás ágy

Az Emily ágy ideális kisebb hálószobákba, gyerekszobákba vagy szálláshelyekre. Az Emily alacsony fejtámlás ágyat tömör fából többféle színdekorban és méretben vásárolhatja meg. Az alacsony fejtámla elegáns jellegzetessége az ágynak. Nagy pozitívum az alacsony beszerzési ár.  

A kiváló minőségű, tömör Emily ágy a legmagasabb minőségű fenyőfából készült. A tömörfa és a két réteg védőlakk kombinációja biztosítja a tartósságot és a hosszú élettartamot. Tárolóhelyhiány esetén javasoljuk egy tárolódoboz és egy éjjeliszekrény hozzáadását.

čelo4

A magas fejtámlával ellátott ágyak a hálószobák dominánsak napjainkban. Csak Önön múlik, hogy Ön is enged-e ennek a trendnek. A fejtámlákat fokozatosan felváltják a kárpitozott vagy fa falpanelek, amelyek könnyen a falra rögzíthetők. Így akár egy régi ágyat is megújíthat, hogy egy kárpitozott vagy fából készült fa panellel újszerű ágyat hozzon létre.

A fejtámla megvásárlása előtt gondoljon a tisztításra. A fából készült fejtámlákat portörlővel vagy nedves ruhával lehet letörölni. A kárpitozott fejtámlák gondozása kicsit igényesebb. Azonban gyakran elég egy porszívó vagy egy puha kefe.