Matracok összehasonlítása

A jó alvást a minőségi matrac garantálja. Kétségei vannak azzal kapcsolatban, hogy milyen típust, magasságot vagy keménységet válasszon? Válasszon teljes szettet, amely magában foglalja az ágyat, az ágyrácsot és a matracot. A szettekben a 3 legnépszerűbb matracot kínáljuk, amelyek bizonyos paraméterekben különböznek egymástól. Ezért készítettünk egy áttekinthető összehasonlítást a legfontosabb paraméterekről, amelyeket figyelembe kell vennie a választáskor.

COCO MAXI 19 cm kókuszmatrac 

SOMNIA 17 cm táskarugós matrac 

DELUXE hab matrac

A matrac anyaga

Alapvetően rugóból, latexből, táskarugóból, PUR-habból vagy HR-habból készült matracot választhat. A táskarugós matracok hosszú élettartamúak és megfizethető áron vásárolhatók meg. Ezért ezek a matracok nagyon népszerűek a matracok között

PUR hab, kókuszrost, táskarugós technológia

PUR hab, táskarugós technológia

PUR hab masszázshatással

Zónák száma

A matrac ortopédiai zónái biztosítják, hogy a test anatómiailag helyes helyzetben fekszik. Ez különösen akkor fontos, ha az oldalán alszik. Az emberi test minden egyes része más és más alakú és súlyú. A matracnak reagálnia kell erre, és alkalmazkodnia kell mindezekhez a tényezőkhöz.

7

7

7

A matrac magassága

A magasított fekvőhely különösen népszerű az idősebbek körében. A felkelés és a lefekvés így kényelmesebb. A matracok jól kidolgozottak, könnyen igazodnak a test alakjához, így nem fenyegeti Önt ízületi fájdalom, hátfájás vagy álmatlan éjszakák.

19 cm

17 cm

10 cm

A matrac keménysége

A keménység megválasztása számos változótól függ, és egyértelműen egyéni kérdés. A 3-as keménységű matrac közepesen keménynek minősül. Ez a típus az egyik legkelendőbb matrac a piacon. A legtöbb súly- és korcsoportban kényelmes matrac.

2 merevség - Közepes (T3) és Kemény (T5)

Közepes (T3)

Közepes (T3)

Teherbírás

A teherbírás tekintetében egy egyszerű szabályt ajánlunk követni. A matrac teherbírásának ideális esetben 5-10 kg-mal nagyobbnak kell lennie, mint a testsúly. Ez megakadályozza a matrac megereszkedését, és javítja az alvási kényelmet.

130 kg

130 kg

120 kg

A megfelelő ágyrács

A matrac választásakor gondoljon az ágyrácsra, amely nélkül még a legjobb minőségű matrac is veszít néhány pozitív tulajdonságából. Természetesen nem igaz, hogy bármilyen rácsra rá lehet tenni egy matracot. Ügyfeleinknek különösen ajánljuk a léces és a lamellás ágyrácsot.

A léces ágyrácshoz javasolt. Lamellás ágyrácshoz is alkalmas (nem pozícionálható)

A léces ágyrácshoz javasolt. Lamellás ágyrácshoz is alkalmas (nem pozícionálható)

Léces és lamellás ágyrács

Levehető huzat

A mindennapi használat során sok szennyeződés és por telepszik a matrac felső huzatára. A rendszeres tisztítás és általános ápolás javítja az egész ágy higiéniáját. A matrachuzatnak moshatónak és könnyen levehetőnek kell lennie, lehetőleg cipzárral.

Igen

Igen

Igen

A huzat mosási hőmérséklete (°C)

Mossa rendszeresen, ideális esetben fél évente egyszer a matrachuzatokat, hogy csökkentse az allergiát és az atkák elszaporodását. A kiváló minőségű huzatok 40 °C-ig moshatók. Javasoljuk, hogy a mosást mindig a gyártó utasításai szerint végezze, amelyek a címkén szerepelnek. Mosás után hagyja megfelelően megszáradni.

40 °C

40 °C

40 °C

Garancia

 

2 év

2 év

2 év

Kinek javasoljuk

Egyes matracokat inkább férfiaknak, míg másokat nőknek vagy gyerekeknek terveztek. Ez azonban mindig a fent említett paraméterektől függ, mint például a testsúly vagy a mozgásszervi problémák. Idősek számára általában magasabb, dupla keménységű matracok ajánlottak. 

Gyermekek, diákok és felnőttek számára

Tanulók, felnőttek és hátfájós emberek számára

Gyermekek, diákok és felnőttek számára

49 402 Ft-tól

MATRAC VÁSÁRLÁSA

43 246 Ft-tól

MATRAC VÁSÁRLÁSA

27 001 Ft-tól

MATRAC VÁSÁRLÁSA