7 lépés a tökéletes hálószobához minimalista stílusban

Egyszerű, mégis hangulatos. A minimalista stílus alapja az egyszerű kialakítás, a letisztult vonalak és a visszafogottság. Szabaduljon meg a felesleges dolgoktól, és fedezze fel ennek a stílusnak a varázsát. Megmutatjuk hogyan.

Óvatosan a kiegészítőkkel

 

A dekorációval és díszítéssel csak óvatosan. Csak egy szabály van - a kevesebb néha több. Csak praktikus és teljesen funkcionális kiegészítőket válasszon.

Nagyszerű választás lehet a fém éjjeli lámpa az éjjeliszekrényen vagy egy egyszínű képkeret. A kiegészítők megadják a belső térnek a szükséges légiességet.

A sötétítő függöny elegáns és nagyon praktikus kiegészítője a nagy ablakokkal rendelkező hálószobáknak.

  

Padló ugyanabban a stílusban

 

Az egész belső tér egységes eleme minden bizonnyal a padló. Ideális esetben válasszon padlóburkolatot ugyanazon kivitelben.

A világos árnyalatú fa padló vagy a matt felületű masszív parketta a minimalista stílus szerves részét képezi. Nagy formátumú csempék vagy csiszolt betonpadlók is alkalmasak.

Az esztétikai megjelenést a hálószobában egyszerű vonalakkal és nem feltűnő mintákkal ellátott szőnyeggel javíthatja.

Fény, különösen a természetes

A rengeteg fény, lehetőleg a természetes fény megvilágítja az egész belső teret. A hálószobában használja a szabad helyet, hogy egy nagy állólámpát vagy egy kis lámpát helyezzen el egy éjjeliszekrényen. A LED-szalagok eredeti hatást keltenek bútorokon vagy ágyakon.

A bútorokkal szerényen és egyszerűen

A bútorok minden hálószoba nélkülözhetetlen részét képezik. Ennek azonban minimalista stílust kell tükröznie az egész térben.

A kárpitozott ágyak fa lábakkal kombinálva nagyon népszerűek. Fogadjon klasszikus geometriai formákra és sima felületekre fogantyú nélkül. Az elegendő tárhely nélkülözhetetlen. Preferálja a zárthatót.

Semleges és lágy színek

 

A semleges nem azt jelenti, hogy unalmas és fásult. Ellenkezőleg. A lágy és világos színek optikailag nagyítják és szellőssebbé teszik a teret. Javasoljuk, hogy a bevált fehéret kombinálja a barna vagy bézs természetes árnyalataival, amelyeket könnyedén kombinálhat fa kiegészítőkkel.

Remek lehetőség a fehér, a szürke és a fekete kombinációja, amely jól mutat fém kiegészítőkkel. Azonban ne feledje, hogy egy erős színű felületnek a lehető legkisebbnek kell lennie.

Tökéletes rend

Egyszerű vonalak és tökéletes tisztaság. A rend megtartása fontos szerepet játszik egy minimalista stílusban. A berendezés során ne feledje, hogy legyen elegendő zárt tárolóhely. Ideális esetben nagy beépített szekrények vagy gardrób. Szabaduljon meg a felesleges dolgoktól, és adjon légiességet és rendet a belső térnek.

 

 

A funkcionalitás a siker kulcsa is. A hálószoba minimalista stílusú berendezésénél mindig gondoljon a praktikusságra. A minimalista stílus a stílusok egyik legdivatosabb trendje. Próbálja ki a hálószobában Ön is.

 

TIPP: Hangsúlyozza a minimalizmust egyszínű ágyneműkkel vagy lepedőkkel.