Szállítás

Szállítás párezer forintért vagy INGYEN

 

doprava-zdarma-ikonaA webáruházban történő vásárlást imádni fogja.
Ágyneműk esetében a 15000 Ft feletti megrendelés során nem számolunk fel postaköltséget, a szállítás INGYENES. Csak tegye a kiválasztott árut a kosárba, amelyben minden automatikusan kiszámításra kerül.

Ez azonban nem vonatkozik az ágyakra és matracokra, ahol a szállítás bonyolult és nagyon költséges.

Ha úgy dönt, hogy kevesebb mint 15000 Ft-ért vásárol, az sem jelent problémát. A postaköltség 1290 Ft-tól érhető el. A szállítási időpontot a Magyar Posta futárszolgálatával tudja egyeztetni.

 

Amennyiben több terméket rendel, a kézbesítés történhet több különböző csomaggal. Ha utánvéttel történő fizetést választott, akkor az egyes csomagok árát külön kell majd kifizetnie, de a csomagok teljes összege a megrendelésének teljes összegét adja majd ki.

 

Az összes közkedvelt szállítási mód:

 

1. MATRAC ÉS ÁGY SZÁLLÍTÁSA

package2    Az ágyak és matracok szállítása is futárral történik. A kézbesítéssel kapcsolatban a Magyar Posta fogja Önt értesíteni a kézbesítésről SMSben és emailben. A szállítási időpontot a Magyar Posta futárszolgálatával tudja egyeztetni.
 
 
 
 
 
A szállítás költsége a csomag súlyától függ:
4-5.5 kg 1290 Ft
6-15 kg: 2590 Ft
15-29 kg: 3890 Ft
30kg felett: 6490 Ft
 
Tippünk: A kézbesítés módosításához igénybe veheti az online szolgáltatásokat.
 
 

2. MAGYAR POSTA

Magyar_Posta_Logo-700x349A termékek szállítása a Magyar Postával történik. A termékek cseréjéhez, vagy visszaküldéséhez is csak a Magyar Posta szolgáltatásai vehetőek igénybe. A szállítási időpontot a Magyar Posta futárszolgálatával tudja egyeztetni.
 
A szállítás költsége a csomag összegétől függ (ez nem vonatkozik az ágyakra és matracokra):
0- 15 000 Ft: 1290 Ft
15 000 Ft-tól: Ingyenes