Miért vásároljon nálunk?

VoláníRendelések és tanácsok telefonon

Örömmel adunk tanácsot telefonon keresztül, és ha szükséges, a teljes megrendelést is elkészítjük Önnek. Ne féljen felhívni minket!

+36 1 955 5950

vraceni zboziTermék visszavétel 30 napon belül

A termék, amelyet választott, nem felel meg Önnek? 30 napon belül visszaküldheti! Ezután 7 napon belül visszatérítjük a pénzét.

do 24 hodin24 órán belül elküldjük

Garantáljuk, hogy a termékeket, amelyek raktáron vannak, 24 órán belül elküldjük. Ez azt jelenti, hogy 2 napon belül otthon lesznek Önnél.

vydejne mista5422+ átvételi pont

Partnereinknek köszönhetően több mint 5422 átvételi pontot tudunk ajánlani Önnek! Ez azt jelenti, hogy bárhová kiszállítjuk a csomagot.

doprava zdarmaIngyenes szállítás már 15 000 Ft felett

Nálunk nem fizet szállítást, ha 15 000 Ft felett rendel! Ez azonban nem vonatkozik az ágyakra és matracokra, ahol a szállítás nehéz és költséges.

vraceni penez50 nap árucsere

50 nap áll rendelkezésére, hogy kicserélje az árut másra! Ez elegendő idő, hogy mindent békében és stressz nélkül győzzünk.

Milyen feltételek mellett tudja kicserélni az árut? Önnek jogában áll az árukat a szerződés elállására vonatkozó törvényi két heti időn túl kicserélni, amennyiben:

  • az árut nem használta fel, eredeti csomagolásban van, sérülésmentes és tovább értékesíthető;
  • az áruhoz csatolja a vásárlás igazolását, és írásban vagy telefonon kiválaszt egy másik terméket ugyanabban az árkategóriában
  • küldje el nekünk az árut a szerződéstől való elállás törvényes határidejének lejártát követő 36 napon belül (azaz az áru átvételétől számított 50 napon belül) a szállítási címünkre