FIZETÉSI MÓDOK

 

A termékért vagy utánvétellel, vagy bankkártyával online (PayU-n keresztül)), esetleg banki átutalással fizethet. Banki átutalás esetén várunk az áru kiküldésével, míg a bankszámlánkon megjelenik az átutalt pénzösszeg. Amennyiben utánvételt vagy bankkártyás online fizetést választ, az árut gyakorlatilag rögtön küldjük Önhöz. Az ügyes és gondos kezeink mindent megtesznek, ami az ereikben lesz, hogy a küldeményt a lehető legrövidebb időn belül kézbesítsék. Kérjük azonban a türelmét. A küldemény elküldéséről folyamatosan tájékoztatni fogjuk Önt emailen vagy SMS üzenettel.

 

1. UTÁNVÉTEL

Kérjük fizessen készpénzben vagy bankkártyával közvetlenül a futárcég alkalmazottjának.

Ár: 30 Kč, 5000 Kč feletti rendelés esetén ingyenes

 

2. bankszámlára való befizetés

2200968963/2010 bankszámla számra való előre fizetés esetén kérem használja az átutalás egyedi azonosítóját (rendelés/számla szám), melyért Önnek természetesen nem kell semmilyen plussz összeget sem fizetnie. 

 

3. PayU-n keresztül történő fizetés

A PayU-n keresztül történő fizetés esetén gyakorlatilag két lehetőség közül lehet választani. Az első lehetőség az internetes bankoláson keresztül történő fizetés, míg a második lehetőség a bankkártyával történő fizetés. A PayU-n keresztül történő fizetésért nem kell illetéket fizetni és a pénz azonnal megérkezik a bankszámlánkra.