Monna fa ágyrács 140x200 cm

64 963 Ft 51 152 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (1 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.17
Szállítási lehetőségek

A lamellás ágyrács 16 db rugalmas nyírfa lécből készült, favázra rögzítve. A lécek műanyag tok segítségével vannak rögzítve a kerethez. Kivételes szilárdság, tartósság és nagy rugalmasság jellemzi. Tulajdonságainak köszönhetően a keret rugós (táska) és hab matracokhoz is alkalmas. Növeli az alvás kényelmét, optimális tartást biztosít és biztosítja a matrac megfelelő szellőzését.

Ágyrács mérete: 140x200 cm (gyártási toleancia 0,5%)
Az ágyrács teherbírása: 120 kg személyenként

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ágyrács szélessége 140x200 cm

Rács szélessége 140 x 200 cm Ideális esetben egy nagy rácsot használunk egy 140x200 cm-es ágyhoz. Ha az ágyat hatalmas egyszemélyes ágyként vagy alkalmi franciaágyként fogja használni, válasszon egy nagy ágyrácsot. Az ágyrács átveszi a terhelést a matracról és elosztja azt a teljes hosszában, így ezt többnyire alacsonyabb típusú matracokhoz használják. Magasabb matracok esetén a súly a matrac magasságára oszlik el.

Lamellás ágyrács

Rácsos rács A lamellás rácsok a legalkalmasabbak habszivacs matracok alá. A lecek száma befolyásolja az erőt és a terheléshez való alkalmazkodást. Minél több léc van az ágyrácson, annál jobban reagál a terhelésre és elosztja azt a teljes felületen. A lécek fából, bükkfából vagy lucfenyőből készülnek, amelyek tömör tokra vannak rögzítve. Egyes rácsoknál dupla léc van a legnagyobb terhelésű helyen, például a gerinc ágyéki részén.

Ágyrács anyaga

Léc anyaga A különböző fafajtákból készült rácsok széles választékát kínálják és értékesítik a piacon. A lécek gyártásához leggyakrabban nyír- vagy bükkfát, vagy mesterséges anyagokat használnak, míg a tömör lamellás ágyrácsok lécei luc- vagy fenyőfából készülnek. Mindig minőségi faanyagot használnak a legkevesebb csomóval és repedésekkel.

Teherbírás személyenként 120 kg-ig

Teherbírás személyenként 120 kg-ig A 120 kg teherbírású ágyrácsok elsősorban férfiaknak vagy nagyobb súlyú embereknek készültek. A rugalmas, de kellően erős ágyrács kiváló minőségű fából készült. Ez a modell minden ágytípushoz alkalmas, kényelmet és nyugodt alvást biztosít.

Állítható keménység: NEM

Állítható keménység: NEM A merevség beállítás nélküli klasszikus ágyrács elég erős ahhoz, hogy tökéletes alátámasztást biztosítson az egész gerincnek. Rugalmas, ami lehetővé teszi a megfelelő súlyelosztást és a helyes pozíciót. Ha alvás után nem szenved mozgási problémáktól vagy gyakori hátfájástól, akkor az állítható keménységű ágyrács nem feltétlenül szükséges.

Férfiak és nők számára egyaránt alkalmas ágyrács

Férfiak számára alkalmas grillNők számára alkalmas grill Az ágykeretek nincsenek felosztva, hogy nők vagy férfiak számára alkalmasabbak-e. Bizonyos értelemben azonban érzékelhetünk némi megosztottságot. A felhasználó súlya szerint vannak felosztva, ebben az esetben elvileg szétválaszthatjuk őket nők és férfiak részére megfelelőbbekre. Az ágyrácsok különböző teherbírásúak, leggyakrabban 110-120 kg tömegig. A teherbírást befolyásolja a lécek száma, vastagsága és szélessége.

Ajánlott matracok

Ajánlott matracok Klasszikus lamellás lécek alá minimum 15 cm magas táska vagy rugós matracokat, latex, hideg vagy laza habszivacs matracokat , illetve kókuszlappal ellátott matracokat ajánlunk. Ha van otthon klasszikus ágyrácsos váza, akkor ugyanazokat a matracokat ajánljuk, mint a rácsosokhoz. Ha klasszikus keménytetővel rendelkezik, akkor a minimum 15 cm magas rugós és zsebes matracok vagy a kellő anyagporozitású hideghab matracok ideálisak.

Törés esetén ingyenes léccsere

Törés esetén ingyenes rúdcsere Ne hagyja, hogy matracát tönkre tegye a rúd melletti repedt léc, amelynek éles szélei vannak, és pillanatok alatt elszakíthatja a matracot vagy annak huzatát. Többé nem kell kidobnia a lamellás ágyrácsot, ha egy léc eltört. Abban az esetben, ha a léc eltörik, ingyenes cserét garantálunk.

Hogyan készül az ágyrács?

Hogyan készül a rács? A legtöbb klasszikus ágyrács fából készül, egy részben pedig vasból vagy műanyagból. Ha az ágyrács kerettel rendelkezik, akkor abban léceket vagy lamellákat helyeznek el. A keret és a rácsok fából készültek, míg a lécek több rétegből vannak ragasztva, ami rugalmasságukat adja. Ha az ágyrács nem rendelkezik kerettel, akkor a lécek fából készülnek, és textilszalaggal kötik össze. Magához a gyártáshoz különféle fafajtákat használnak fel. Mindegyiknél figyelembe veszik annak legjobb tulajdonságait.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágyrácsok
Jótállás: 2 év
Méret: 140 x 200 cm
Ágyrács keretének anyaga: Fa
Ágyrács típusa: Lamellás
Kinek javasoljuk: Férfiaknak, Nőknek
Lamellák száma: 16
Teherbírás: 120 kg személyenként

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: