Egész éves francia paplan szett 200x220 cm és 2 db 50x70 cm párna

Kedvezménykupon -15% "PAPLANPARNA15"
22 179 Ft –49 %
34234 set celorocni francouzske prikryvky 200x220 cm a 2x polstar 50x70 cm
22 179 Ft –49 % 11 098 Ft 8 739 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nincs raktáron
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Az üreges szál töltetű paplan egész éves használatra alkalmas. Nagyon könnyű, lélegző és puha. Ez az anyag kiválóan alkalmas allergiások és asztmás betegek számára is. A varrás megvédi a töltetet az elcsúszás ellen. Az úgynevezett francia takaró méreteinek köszönhetően ideális párnak is.

Paplan mérete:  200 x 220 cm

Az üreges szál töltetű párna kivételes kényelmet biztosít a minőségi és egészséges alvás szerelmeseinek. Ez az anyag kiválóan alkalmas allergiások és asztmás betegek számára is. A varrás megakadályozza a töltelék elmozdulását és megereszkedését. A párna felülete nagyon puha és légáteresztő a MICROFIBRA és FROTTE kezelésnek köszönhetően.

Párna mérete::  50 x 70 cm

A készlet tartalma:

  • 1x egész éves steppelt francia paplan 200x220 cm
  • 2 db steppelt párna 50 x 70 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Paplan

100% poliészter

100% polyesterA takarók felületi szövete gyakran 100% poliészter. Nem gyűrődő, könnyű, gyorsan száradó anyag. Ezenkívül nagyon könnyű gondoskodni róla. A mikroszálaknak köszönhetően tökéletesen felszívja a vizet és kíméletes az egész testhez. Hátránya lehet, hogy néha száladzik. Ennek megakadályozása érdekében mossa alacsony hőmérsékleten.

A takaró grammsúlya

GramážA grammsúly azt is meghatározza, hogy melyik szezonban fogja használni a takarót. Íratlan szabály, hogy a téli takarók 350 g / m2 grammsúlytól kezdődnek. Nyárra valamivel alacsonyabb, általában 150 g / m2-nél kezdődik. Ha nem akar a takarók grammsúlyával és az évszaknak megfelelő cserékkel foglalkozni, akkor lehetőség van egy egész évben használható takaró változatának vásárlására. Alkalmazkodik a testéhez, és egész évben biztosítja a szükséges kényelmet.

  • Grammsúly: 400 g/m2

Paplan mérete 200 x 220 cm

Rozměr přikrývky 200 x 220 cmAz úgynevezett francia takaró, amelynek mérete 200 x 220 cm, nagyszerű választás franciaágyhoz. A takaró szellős és könnyű, kényelmet nyújt mindkét partner számára az egész éjszaka folyamán. Puhaságával és tökéletes szigetelő tulajdonságával is meglep. A közös nagy takaró nemcsak a szállodákban, hanem a háztartásokban is elnyeri támogatóit.

Üreges szálas takaró töltet

Výplň přikrývky 100% polyesterHa a tollak tökéletes alternatíváját keresi, akkor az üreges szálas töltelék a megfelelő megoldás. Nagy könnyűség jellemzi. Ez valójában egy műszál, amelynek üreges a belseje, ezért valóban bolyhos és nem tapad. Optimális termikus kényelmet és nyugodt éjszakát garantál.

Egész éves takaró

Celoroční přikrývkaAz egész évben használható takarók használatával nincs szükség a téli vagy nyári takarók tárolására szolgáló nagy tárhelyre. Ezt különösen a kis lakások lakói fogják értékelni. Az egész éves takarók grammsúlya 250 g / m2 és 400 g / m2 között mozog. Az alacsonyabb érték gyengébb és alkalmas a nem túl meleget kedvelő emberek számára, éppen ellenkezőleg, a nagyobb grammsúly kissé melegebb. Ez a fajta takaró alkalmazkodik a testéhez, és egész évben szabályozza a hőmérsékletet.

Schopnost%20izolace

Szigetelő képesség: Meleg takaró

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaMindenekelőtt az egész éves takarók, amelyek könnyen alkalmazkodnak a testhez és a környező környezethez, képesek a meleg szigetelésére. A fő előnyök a hőszabályozási képességek, a légáteresztés és a könnyedség. A takaró kiválasztásakor figyelembe kell venni az alvás alatti testhőmérsékletet és a hálószoba hőmérsékletét. A takaró hőszigetelő tulajdonságait a grammsúly és a töltelék teherbírásának kombinációja jelzi.

Szigetelő képesség: Extra meleg takaró

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaAz extra meleg takarók különösen alkalmasak a hidegebb helyiségekben a téli hónapokban. A fázósabb emberek körében is népszerűek. Alacsony a grammsúlyuk, de egyedülálló a könnyedségük, levegőségük és kivételes melegség jellemzi. Kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkeznek, továbbra is kellemes hőmérsékletet tartanak fenn a környezeti és a testhőmérsékletnek megfelelően.

Přikrývka vhodná do těchto typů postele

Franciaágyba alkalmas

Přikrývka do dvoulůžkaA standard kétszemélyes ágyakhoz egy nagy, 200 x 200 cm méretű paplan választható. De ha tetszik a helye és nem szereti megosztani a paplant, akkor választhat két kisebb takarót, 140 x 200 cm méretben. Mindkét változat klasszikus franciaágyakhoz alkalmas.

Antiallergén takaró

Antialergická přikrývkaHa takarót választ allergiások számára, kövessen néhány tippet. A legtöbb allergiát, amelyet orrdugulás, viszketés, ekcéma vagy köhögés jellemez, atkák okozzák. Az antiallergén takarók azok, amelyeket műszál tölt meg. Tehát olyan szöveteket válasszon, amelyek magasabb hőmérsékleten is moshatók és ellenállnak az atkáknak. Vannak olyan speciális bevonatok, amelyek megakadályozzák az atkák behatolását és letelepedését a takaróban.

A takaró mosása

Praní přikrývkyIdeális esetben a takarókat évente kétszer kell mosni. A gyakori mosással az anyag feleslegesen kopik, és tönkreteszi a takaró belsejében található szálakat. Minden mosás előtt ellenőrizze, hogy a takarón nincsenek-e lyukak. Speciális mosószereket használjon a takaróhoz és a párnákhoz, legfeljebb 40 °C hőmérsékleten mossa, finoman centrifugálva szárítsa. Ez megőrzi az eredeti formát és elpusztítja az atkákat és más mikroorganizmusokat.

A takaró szárítása

Sušení přikrývkyA takarók szárítása alacsony hőmérsékleten szárítóban lehetséges, a szálak károsodásának elkerülése érdekében. Ha bolyhos takarókat szeretne, ajánlatos két vagy három teniszlabdával, vagy szárításhoz használható speciális eszközzel szárítani. Feladatuk a súly egyenletes elosztása, a takarók így bolyhosak és szellősek lesznek. Ha nincs szárítója, akkor a legjobb, ha a takarót a szabadban szárítja, de nem közvetlen a napsütésben. A rostok magas hőmérsékleten megpuhulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy lyukak keletkezhetnek rajta. Annak érdekében, hogy a takaró száraz legyen, ellenőrizze mosás előtt és után.

Vasalhatom a takarót?

Můžu žehlit přikrývku?Ne vasalja a takarót! Az egész gondoskodás megfelelő mosásból áll, maximum 60 °C hőmérsékleten, és az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatjuk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsugárzásban. Mosás előtt és után ellenőrizze a takarót, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég száraz-e. Ez megakadályozza a penész esetleges kialakulását.

A takaró ápolása

Péče o přikrývkuHosszabbítsa meg a takarója életét néhány egyszerű napi rutinnal. Minden nap rázza meg a takarókat és párnákat, megtartva azok rugalmasságát és állandó alakját. Soha ne porszívózza és ne ütögesse a takarókat, mert ez károsíthatja a tölteléket. Összenyomottnak találja a takarót? Elég a szárítóban megszárítani, ekkor a töltelék újra levegős, könnyű és ismét lélegző lesz. A megfelelő használatnak köszönhetően a takarók több évig ki fognak tartani.

Párna

100% mikroszál

100% mikrovláknoA 100% poliészterből készült párnák felületi anyaga az úgynevezett mikroszál, amely nagyon puha, néha a selyemhez hasonlítják. Sűrűn szőtt szövet, nagyon apró rostokkal, amely garantálja a nagy puhaságot. További jellemző tulajdonságai a melegség, a szín és az alak stabilitása. Megakadályozza az atkák jelenlétét és tökéletesen megtartja a hőt. Ezért ideális tulajdonságokkal rendelkezik a párnák felületkezeléséhez.

Nincs szüksége anatómiai párnára?

Nepotřebujete anatomický polštář?Ha reggel energia nélkül ébred, valami nincs rendben. Talán a hiba a párnában van. Fáj a háta vagy a nyaka, akkor próbálja ki az anatómiai párnát, amely segítségével majd megfelelő helyzetben alszik. Sajnos nem mindenki szokja meg a sajátos alakját. Ha nem szenved fájdalomtól, akkor a klasszikus töltelékkel rendelkező párnákat is választhatja.

Melyik párna magasságot válasszuk?

Jakou vybrat výšku polštáře?Azon töri a fejét, hogy melyik párna magasság lesz a megfelelő? Az alvási helyzetnek megfelelően válassza meg a párna magasságát. A leggyakrabban a hasán alszik el? Akkor válasszon alacsony párnát, hogy ne terhelje meg túlságosan a gerincet. Ha leggyakrabban az oldalán vagy a hátán alszik, akkor magasabb párnára van szüksége. Olyan, amely megfelelő módon támogatja a fejet és a nyakat. A közepesen magas párna szilárd, de rugalmas töltelékkel alkalmas az összes alvási helyzet kombinációjára.

Párna mérete 50 x 70 cm

Rozměr polštáře 50 x 70 cmNagyon népszerű, kisebb méretű, 50 x 70 cm-es párna alkalmas gyermekek és felnőttek számára. A legtöbb esetben ez a méret a tökéletes párna méret. Nem ér a válla alá, csak az alvó ember feje és nyaka alatt helyezkedik el. Ez biztosítja az egész gerinc, nyak és fej kényelmét az éjszaka folyamán.

Üreges szálas párnatöltet

Výplň přikrývky 100% polyesterHa a tollak tökéletes alternatíváját keresi, akkor az üreges szálas töltelék a megfelelő megoldás. Nagy könnyűség jellemzi. Ez valójában egy műszál, amelynek üreges a belseje, ezért valóban bolyhos és nem tapad. Optimális termikus kényelmet és nyugodt éjszakát garantál.

Az ilyen típusú ágyakhoz megfelelő párna

Egyszemélyes ágyba alkalmas

Polštář do jednolůžkaNem biztos a klasszikus egyszemélyes ágy párnájának méretében? A megfelelő választás 70 x 90 cm vagy 50 x 70 cm méret. Mindkét típusú párna elég nagy egy személy számára, és biztosítja számukra a szükséges kényelmet, valamint a fej és a nyak helyes helyzetét.

Kétszemélyes ágyba alkalmas

Polštář do dvoulůžkaA standard franciaágyakba mindegyik partner számára külön-külön válasszunk párnát. A választásnak egyedinek kell lennie, az egyén igényeinek megfelelően. A felnőttek számára megfelelő méretűek az 50 x 70 cm vagy 70 x 90 cm méretű párnák. Ha kedveli a kisebb párnán való alvást, választhatja az 50 x 60 cm gyermek méretet.

Antiallergén párna

Antialergický polštářHa párnát keres allergiás vagy asztmás betegek számára, kövessen néhány tippet a választás során. Az orrdugulás, viszketés, ekcéma vagy köhögés éjszaka vagy alvás után az allergia kezdeti tünete lehet. Manapság mesterséges szálakkal töltött párnák vannak elrejtve az antiallergén címke alatt. Válasszon olyan felületszöveteket, amelyek magasabb hőmérsékleten is moshatók és ellenállnak az atkáknak. Vannak olyan speciális huzatok, amelyek megakadályozzák az atkák behatolását és a párnában való letelepedését.

A párna szárítása

Sušení polštářeHa van szárítója, a párnákat speciális golyókkal a szárítóban szárítsa. Ezek biztosítják a töltelék optimális eloszlását, és a párnák ismét gyönyörűen bolyhosak és szellősek lesznek. Ha a párnákat a szabadban szárítja, ne közvetlen a napon, mert fennáll annak a veszélye, hogy megpuhul a szövet és lyukak keletkezhetnek. Mindig alacsonyabb hőmérsékleten szárítsa. A teljes száradás érdekében a párnát ellenőrizze szárítás előtt és után.

Szabad vasalni a párnát?

Můžu žehlit polštář?Nem szabad a párnákat vasalni. A levehető huzat vasalható a felületi anyag megválasztása szerint. A párnák teljes gondozása a megfelelő mosásból áll, legfeljebb 40 °C-os hőmérsékleten, majd az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatunk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsütésben. Mosás előtt és után ellenőrizze, hogy a párna elég száraz-e. Ha megfelelően száraz, akkor megakadályozza a penész lehetséges kialakulását.

Párnák mosása

Praní polštářeMosással és megfelelő ápolással meghosszabbítja a párnák élettartamát és minőségét. Ideális, ha évente kétszer mossa a párnákat 40 °C hőmérsékleten, amely elpusztítja az összes atkát és mikroorganizmust. Tollfeltöltésű párnákhoz és paplanokhoz speciális mosószereket javaslunk, a többi típus számára a klasszikus mosószereket használhatja. A mosást kíméletes centrifugálással kell befejezni, hogy ne sérüljön a párna belseje.

Párnaápolás

Péče o polštářA párnák gondozása egyáltalán nem bonyolult. A párnák a legtöbb esetben két részből állnak, általában levehető huzatból és egy töltettel rendelkező belső zsákból áll. A töltet alakjának megőrzése érdekében minden nap fel kell ráznunk a párnát. A szellőzés fontos a nedvesség kiküszöbölésére és a penész esetleges kialakulásának megakadályozására is. Az ébredés után azonnal megágyazni nem szabad, ugyanis magas a páratartalom, amely a párnákat összenyomja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Paplanok és párnák
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Felszín anyaga: 100% poliészter
Párna mérete: 50 x 70 cm
Paplanhuzat mérete: 200 x 220 cm
Töltet: 100% poliészter
Antiallergén: Igen
Évszak: Egész éves
Hotel minőség: igen
Javasoljuk: Standard franciaágy
Paplan súlya: 1350 g
Paplan szigetelő képessége: Meleg, Extra meleg
Párna súlya: 500 g
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: