Kókuszmatrac COCO STANDARD 18cm 90x200 cm

Nincs értékelés
41 799 Ft 38 255 Ft Honnan 38 255 Ft 32 913 Ft ÁFA nélkül 30 122 Ft ÁFA nélkül Honnan 30 122 Ft ÁFA nélkül
7 nap 7 nap Válasszon variánst
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
1.10.2020 1.10.2020 Válasszon variánst

A kókuszmatrac COCO STANDARD 18 cm megfelelő választás mindazok számára, akik a minőségi és kényelmes alvást részesítik előnyben. A matrac szabványos mérete 90x200 cm. A matrac magassága 18 cm.

Az matrac anyaga PUR habbal bevont technológia, kókusz lappal a matrac nagyobb keménysége érdekében. A matrac közepes keménységű- H3, H4 (keménységi skála H1-H5), és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat borítja, amely allergiások számára is megfelelő. Ez a csomagolás eltávolítható és 40 °C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Termékleírás:

Ezt a minőségi matracot az igényes ügyfelek számára kínáljuk. A termékcsalád terméke kiváló minőségű, hipoallergén anyagból készült, varrott L alakú cipzárral. A gyártáshoz felhasznált összes alapanyag ökológiai és megfelel a szigorú minőségi előírásoknak. Természetesen számos előnyei közé soroljuk a minőséget és a kényelmet is.

A zsebrugós matrac kiváló megoldás egy-két ember számára. Az alkalmazott záró rugók a matracot 9 különböző keménységű zónára osztják. Mindegyik zóna a test egy adott részéhez van igazítva, mert fekvésükben mindegyiknek eltérő támasztóerőre van szüksége.

A matracunkban alkalmazott ExtendedHard technológia, ahol dupla edzett huzalt használunk olyan rugók előállításához, amelyek több mint 30% -kal növeli a patron élettartamát a szokásos technológiához képest.

Mindegyik rugót külön zsebbe helyezik, és feszültségének köszönhetően mintegy 40% -kal csökkentik az összeomlás kockázatát. Ezenkívül a rugók közötti kapcsolat hiánya biztosítja, hogy ezek mindegyike egymástól függetlenül működjön, ezáltal kiküszöbölhető a nagy területeknek a kis területre gyakorolt nyomás hatására történő elhajlásának hatása.

Az összes alkalmazott technológia bármilyen mozgást biztosít, a mozgolódást nem érzi a másik ember. A lehetséges súlykülönbségtől függetlenül is!

 

Termék jellemzői:

  • Tartós hipoallergén tok varrott anyagból, nagy alaptömegű, cipzáras
  • T25 / 42 poliuretán hab az első réteg,
  • T25 / 42 poliuretán hab + kókusz szőnyeg, mint II (keményebb)
  • A matracnak 9 keménységi zónája van az optimális alvási helyzethez és a rugalmasságához,
  • zsebrugók, mindegyik külön borítékban, rendkívül elasztikus anyagból, összesen 289 rugó / m2, fejlett technológiával gyártva,
  • A kétoldalas filcbetét növeli a matrac szilárdságát, elválasztja a rugóelemet a habtól,
  • Kókusz bélés, amely gomba- és allergiaellenes tulajdonságokkal rendelkezik, fokozza az alvás kényelmét, megfelelő szellőzést biztosít, és növeli a matrac élettartamát,
  • A termék mindkét oldalon használható. Ezenkívül mindkét oldal keménysége különbözik egymástól, így a matrac sokoldalúbbá válik.

 

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok
Anyaga: PUR hab, kókusz, tasak technológia
Matrac magassága: 18 cm
Matrac mérete: 90 x 200 cm
Matrac teherbírása: 130 kg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki: