Hab matrac ROYAL 21 cm 120 x 200 cm

128 233 Ft 133 876 Ft 128 233 Ft-tól –10 %
Pěnová matrace ROYAL 21 cm 120 x 200 cm (Matracvédő Matracvédő NÉLKÜL)
128 233 Ft 133 876 Ft 128 233 Ft-tól –10 % 114 553 Ft 120 196 Ft 114 553 Ft-tól 90 199 Ft ÁFA nélkül 94 643 Ft ÁFA nélkül 90 199 Ft-tól ÁFA nélkül
14 nap 14 nap Kérjük, válasszon változatot
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2024.08.09 2024.08.09 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

 A ROYAL 21cm habmatrac 3 különálló habból, két darab PUR habból és HR habból áll. A habok kombinálásával beállíthatja a kapott matrac keménységét. A matrac standard mérete 120x200 cm. A matrac magassága 21 cm.

A matrac anyaga nagy sűrűségű PUR habból készült és nem tartalmaz káros anyagokat. A matrac közepes keménységű H3,H4 (keménységi skála H1-H5) és 130 kg súlyig alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat fedi, amely hipoallergén. Ez a csomagolás eltávolítható és 40°C-on mosható.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Gyártóként elsősorban a kényelmes és egészséges alvásra koncentrálunk.

Termékeinknél a legújabb technológiát használjuk, bemutatjuk Önnek egy másik, az Ön számára készült luxusmatracunkat.

Innovatív matracmag, amely magas kényelmet biztosít a felhasználó számára. Ragasztó hiánya - ehelyett egyedülálló módszert fejlesztettünk ki a habok profilozására, hogy biztosítsuk a termék stabilitását és konzisztenciáját.

Minden egyes rétegnek különböző tulajdonságai vannak, amelyek a felhasznált habok paramétereiből adódnak. Az összes hab kiváló minőségű és nagy sűrűségű, de különböző keménységgel és technológiával rendelkezik (rendkívül rugalmas poliuretán hab, Kaltshaum hab vagy Comfort Soft hab).

A matrac mindkét oldalról van profilozva, és sokkal magasabb szintű kényelmet nyújt, mint a hagyományos hab- és rugós matracok. Az eredmény tökéletes légáramlás alvás közben a megfelelő légcsatornákon keresztül, és a 7-zónás rendszer ideális az emberi test anatómiájához.

Az összes jellemzõ tulajdonság és a vonzó ár miatt ez a matrac kiváló alternatívája a hagyományos rugó- és habbal matracoknak.

AirLift 7 - kényelem és kiváló légáramlás!

A matrac innovatív AirLift 7 rendszerrel rendelkezik. A leírt technológia jelenléte jelentősen befolyásolja az alvás kényelmét és higiéniáját. Az öntött hab által létrehozott légcsatornák képezik a tökéletes légáramlás alapját, amely fontos az egészséges alváshoz. A szabad levegőáramlás megakadályozza az izzadság kialakulását, és megakadályozza az atka és más nemkívánatos allergének előkerülését. Ezen felül a matrac 7 zónára van felosztva, amelynek köszönhetően tökéletesen alkalmazkodik az emberi test anatómiájához.

Az újítás abban áll, hogy a hab profilozása szakembereink által kifejlesztett módon történik, speciális gépeknek köszönhetően. Az így elkészített termékek mindig biztonságosak, készen állnak arra, hogy kielégítsék ügyfeleinket, és megfeleljenek az egészséges alvás legújabb szabványainak.

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

  • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
  • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
  • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
  • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
  • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
  • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok
Matrac magassága: 21 cm
Matrac mérete: 120 x 200 cm
Matrac teherbírása: 130 kg személyenként
Ár: 65 000 Ft felett
Az Ön súlya: 91 - 120 kg, 120 kg felett
Javasoljuk: Gyermek matracok, Iskolás matracok, Felnőtt matracok, Matracok időseknek, Matracok fájós hátra, Matrac nagy súlyhoz
Matrac keménysége: Közepes, 2 keménység, Kemény
Zónák száma: 7

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: