Kiságy matrac hajdina - hab - Kókusz 60 x 120 cm

22 213 Ft –23 %
matrace gryka1 1282029809
22 213 Ft –23 % 17 083 Ft 13 451 Ft ÁFA nélkül
Elfogyott
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Ez a kényelmes matrac hajdina / hab / kókusz préselt szál kombinációjából készült. A kétoldalas használatnak köszönhetően kényelmes keménységet biztosít a gyermekének a kókusz oldalán, vagy masszázshatású hajdina zsebek a másik oldalon. Ez a hajdina matrac ortopédiai, hipoallergén és izzadásgátló tulajdonságokkal rendelkezik. Az egyik oldalon a hajdina hüvelyekkel töltött steppelt kamrák találhatók. A másik oldal préselt kókuszrost. Ezen oldalak között egy habréteg van, amely biztosítja a matrac légáramlását. Ez a kényelmes kókusz hajdina matrac nagyon népszerű az ügyfelek körében.

Részletes információ

Termék részletes leírása

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

  • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
  • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
  • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
  • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
  • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
  • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok gyerek kiságyba
Matrac magassága: 9 cm
Matrac mérete: 60 x 120 cm
Javasoljuk: Gyermek matracok
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: