Karácsonyi zöld díszpárna 40 x 40 cm

3 403 Ft –40 %
02 polstarky
3 403 Ft –40 % 2 035 Ft 1 602 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.07.17
Szállítási lehetőségek

Beleszeret a karácsonyi motívumú üreges rost töltetű díszpárnába! Ez a töltet szilárd, tartós, és ennek köszönhetően a párna tökéletesen megtartja alakját. A párna karácsonyi mintával rendelkezik, és kínálatunkból gyönyörűen összeillik a karácsonyi ágyneművel.

Párna mérete: 40 x 40 cm

Töltőanyag: 100% poliészter

Felszín anyaga: 100% pamut

Tippünk: A párna minőségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy legfeljebb 40 °C-on mossa.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% pamut

100% bavlnaAz állandóan népszerű és közkedvelt pamut a pamutból nyert természetes rost, amely gyengéd az egész testhez. Ezért kiváló választás a párnák felületkezeléséhez. A pamut lélegző, puha és tökéletesen eltávolítja a nedvességet, így azoknak is alkalmas, akik éjszaka többet izzadnak. Tulajdonságainak köszönhetően a felhasznált anyagok egyik alappillére.

Poliészter párnatöltet

Výplň polštáře polyesterA poliészter egy szintetikus szál, amelyet párnák töltőanyagaként használnak golyók vagy egész gyapjú formájában. Nagyon könnyű anyag, jó alakmemóriával, kiváló karbantartással és alacsony tömeggel rendelkezik. Ez a fajta párna népszerű és megfizethető is.

Párnák mosása

Praní polštářeMosással és megfelelő ápolással meghosszabbítja a párnák élettartamát és minőségét. Ideális, ha évente kétszer mossa a párnákat 40 °C hőmérsékleten, amely elpusztítja az összes atkát és mikroorganizmust. Tollfeltöltésű párnákhoz és paplanokhoz speciális mosószereket javaslunk, a többi típus számára a klasszikus mosószereket használhatja. A mosást kíméletes centrifugálással kell befejezni, hogy ne sérüljön a párna belseje.

A párna szárítása

Sušení polštářeHa van szárítója, a párnákat speciális golyókkal a szárítóban szárítsa. Ezek biztosítják a töltelék optimális eloszlását, és a párnák ismét gyönyörűen bolyhosak és szellősek lesznek. Ha a párnákat a szabadban szárítja, ne közvetlen a napon, mert fennáll annak a veszélye, hogy megpuhul a szövet és lyukak keletkezhetnek. Mindig alacsonyabb hőmérsékleten szárítsa. A teljes száradás érdekében a párnát ellenőrizze szárítás előtt és után.

Szabad vasalni a párnát?

Můžu žehlit polštář?Nem szabad a párnákat vasalni. A levehető huzat vasalható a felületi anyag megválasztása szerint. A párnák teljes gondozása a megfelelő mosásból áll, legfeljebb 60 °C-os hőmérsékleten, majd az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatunk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsütésben. Mosás előtt és után ellenőrizze, hogy a párna elég száraz-e. Ha megfelelően száraz, akkor megakadályozza a penész lehetséges kialakulását.

Párnaápolás

Péče o polštářA párnák gondozása egyáltalán nem bonyolult. A párnák a legtöbb esetben két részből állnak, általában levehető huzatból és egy töltettel rendelkező belső zsákból áll. A töltet alakjának megőrzése érdekében minden nap fel kell ráznunk a párnát. A szellőzés fontos a nedvesség kiküszöbölésére és a penész esetleges kialakulásának megakadályozására is. Az ébredés után azonnal megágyazni nem szabad, ugyanis magas a páratartalom, amely a párnákat összenyomja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Díszpárnák
? Termék színe: Fehér, Zöld
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Felszín anyaga: 100% pamut
Párna mérete: 40 x 40 cm
Töltet: 100% poliészter

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: