Fehér babatakaró

Meleg
8 533 Ft –58 %
0002 periny polstare
8 533 Ft –58 % 3 574 Ft 2 814 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.24
Szállítási lehetőségek

Az üreges szálból készült takaró, amely egész évben használható. Nagyon könnyű, légáteresztő és puha. Ez az anyag allergiás és asztmás betegek számára is tökéletes. A varrások megvédik a töltőanyagot az elmozdulástól. Kiváló választás az érzékeny gyermek bőrre.

Paplan mérete: 135 x 90 cm

Párna mérete: 45 x 65 cm
 
Grammsúly: 400 g/m2
 

Töltőanyag:: 100% poliészter

Felszín anyaga: 100% poliészter

Tippünk: A takaró minőségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy maximum 40 °C hőmérsékleten mossa.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% poliészter

100% polyesterA takarók felületi szövete gyakran 100% poliészter. Nem gyűrődő, könnyű, gyorsan száradó anyag. Ezenkívül nagyon könnyű gondoskodni róla. A mikroszálaknak köszönhetően tökéletesen felszívja a vizet és kíméletes az egész testhez. Hátránya lehet, hogy néha száladzik. Ennek megakadályozása érdekében mossa alacsony hőmérsékleten.

A takaró grammsúlya

GramážA grammsúly azt is meghatározza, hogy melyik szezonban fogja használni a takarót. Íratlan szabály, hogy a téli takarók 350 g / m2 grammsúlytól kezdődnek. Nyárra valamivel alacsonyabb, általában 150 g / m2-nél kezdődik. Ha nem akar a takarók grammsúlyával és az évszaknak megfelelő cserékkel foglalkozni, akkor lehetőség van egy egész évben használható takaró változatának vásárlására. Alkalmazkodik a testéhez, és egész évben biztosítja a szükséges kényelmet.

  • Grammsúly: 300 g/m2

Paplan mérete 90 x 135 cm

Rozměr přikrývky 135 x 90 cmA 90 x 135 cm méretű takaró elsősorban gyermekágyak vagy kisebb ágyak számára készült. A paplanok kiváló minőségűek, könnyűek és tökéletesen szabályozzák a hőt. Tartósságuk és könnyű karbantartásuk miatt nagy népszerűségre tettek szert. Óvatosan válasszon takarót, ha a gyerekek éjszaka lerúgják a paplant, akkor válasszon hűvösebbet, ellenkezőleg, ha fázósak, akkor melegebbet.

Üreges szálas takaró töltet

Výplň přikrývky 100% polyesterHa a tollak tökéletes alternatíváját keresi, akkor az üreges szálas töltelék a megfelelő megoldás. Nagy könnyűség jellemzi. Ez valójában egy műszál, amelynek üreges a belseje, ezért valóban bolyhos és nem tapad. Optimális termikus kényelmet és nyugodt éjszakát garantál.

Egész éves takaró

Celoroční přikrývkaAz egész évben használható takarók használatával nincs szükség a téli vagy nyári takarók tárolására szolgáló nagy tárhelyre. Ezt különösen a kis lakások lakói fogják értékelni. Az egész éves takarók grammsúlya 250 g / m2 és 400 g / m2 között mozog. Az alacsonyabb érték gyengébb és alkalmas a nem túl meleget kedvelő emberek számára, éppen ellenkezőleg, a nagyobb grammsúly kissé melegebb. Ez a fajta takaró alkalmazkodik a testéhez, és egész évben szabályozza a hőmérsékletet.

Szigetelő képesség: Meleg takaró

Schopnost izolace: Teplá přikrývkaMindenekelőtt az egész éves takarók, amelyek könnyen alkalmazkodnak a testhez és a környező környezethez, képesek a meleg szigetelésére. A fő előnyök a hőszabályozási képességek, a légáteresztés és a könnyedség. A takaró kiválasztásakor figyelembe kell venni az alvás alatti testhőmérsékletet és a hálószoba hőmérsékletét. A takaró hőszigetelő tulajdonságait a grammsúly és a töltelék teherbírásának kombinációja jelzi.

Szigetelő képesség: Extra meleg takaró

Schopnost izolace: Extrateplá přikrývkaAz extra meleg takarók különösen alkalmasak a hidegebb helyiségekben a téli hónapokban. A fázósabb emberek körében is népszerűek. Alacsony a grammsúlyuk, de egyedülálló a könnyedségük, levegőségük és kivételes melegség jellemzi. Kiváló termikus tulajdonságokkal rendelkeznek, továbbra is kellemes hőmérsékletet tartanak fenn a környezeti és a testhőmérsékletnek megfelelően.

Az ilyen típusú ágyakhoz megfelelő takaró

Kiságyhoz alkalmas

Přikrývka do dětské postýlkyKiságyakhoz vagy gyermekágyakhoz 90 x 135 cm vagy 90 x 140 cm méretű takarókat választunk. A méretet mindig a gyermek méretéhez kell igazítani, de az ágy mérete is fontos. Nagyobb gyermekek számára választhatjuk a klasszikus nagy takarót 140 x 200 cm méretben.

Antiallergén takaró

Antialergická přikrývkaHa takarót választ allergiások számára, kövessen néhány tippet. A legtöbb allergiát, amelyet orrdugulás, viszketés, ekcéma vagy köhögés jellemez, atkák okozzák. Az antiallergén takarók azok, amelyeket műszál tölt meg. Tehát olyan szöveteket válasszon, amelyek magasabb hőmérsékleten is moshatók és ellenállnak az atkáknak. Vannak olyan speciális bevonatok, amelyek megakadályozzák az atkák behatolását és letelepedését a takaróban.

A takaró mosása

Praní přikrývkyIdeális esetben a takarókat évente kétszer kell mosni. A gyakori mosással az anyag feleslegesen kopik, és tönkreteszi a takaró belsejében található szálakat. Minden mosás előtt ellenőrizze, hogy a takarón nincsenek-e lyukak. Speciális mosószereket használjon a takaróhoz és a párnákhoz, legfeljebb 40 °C hőmérsékleten mossa, finoman centrifugálva szárítsa. Ez megőrzi az eredeti formát és elpusztítja az atkákat és más mikroorganizmusokat.

A takaró szárítása

Sušení přikrývkyA takarók szárítása alacsony hőmérsékleten szárítóban lehetséges, a szálak károsodásának elkerülése érdekében. Ha bolyhos takarókat szeretne, ajánlatos két vagy három teniszlabdával, vagy szárításhoz használható speciális eszközzel szárítani. Feladatuk a súly egyenletes elosztása, a takarók így bolyhosak és szellősek lesznek. Ha nincs szárítója, akkor a legjobb, ha a takarót a szabadban szárítja, de nem közvetlen a napsütésben. A rostok magas hőmérsékleten megpuhulhatnak, és fennáll annak a veszélye, hogy lyukak keletkezhetnek rajta. Annak érdekében, hogy a takaró száraz legyen, ellenőrizze mosás előtt és után.

Vasalhatom a takarót?

Můžu žehlit přikrývku?Ne vasalja a takarót! Az egész gondoskodás megfelelő mosásból áll, maximum 60 °C hőmérsékleten, és az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatjuk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsugárzásban. Mosás előtt és után ellenőrizze a takarót, hogy megbizonyosodjon róla, hogy elég száraz-e. Ez megakadályozza a penész esetleges kialakulását.

A takaró ápolása

Péče o přikrývkuHosszabbítsa meg a takarója életét néhány egyszerű napi rutinnal. Minden nap rázza meg a takarókat és párnákat, megtartva azok rugalmasságát és állandó alakját. Soha ne porszívózza és ne ütögesse a takarókat, mert ez károsíthatja a tölteléket. Összenyomottnak találja a takarót? Elég a szárítóban megszárítani, ekkor a töltelék újra levegős, könnyű és ismét lélegző lesz. A megfelelő használatnak köszönhetően a takarók több évig ki fognak tartani.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Gyermek paplanok és párnák
? Termék színe: Fehér
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Felszín anyaga: 100% poliészter
Paplanhuzat mérete: 90 x 135 cm
Töltet: 100% poliészter
Antiallergén: Igen
Évszak: Egész éves
Javasoljuk: Gyerek kiságy
Paplan szigetelő képessége: Meleg, Extra meleg

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: