Fánk díszpárna öntettel 38 cm

KIÁRUSÍTÁS
5 113 Ft –33 %
Donuts
5 113 Ft –33 % 3 403 Ft 2 680 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.05.29
Szállítási lehetőségek

Az amerikai fánk alakú díszpárna alkalmas utazásra és otthon is. A párna felülete kellemes mikroplüssből készült. A töltelék üreges szálból készül, amely sok évig kitart.

Párna mérete: átmérője 38 cm

Töltőanyag: 100% poliészter

Felület anyaga: 100% polipropilén

Tippünk: A párna minőségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy csak kézzel mossa.

Részletes információ

Termék részletes leírása

100% polipropilén

100% polypropylenA párnák felületi anyagain lévő polipropilén réteg kellemes tapintásérzetet, levegősséget és nagy felszívódást garantál. A polipropilén leggyakrabban a belső szigetelő réteget képezi, ennek köszönhetően a hidegebb hónapokra is alkalmas. A szigetelő réteg célja a hőmérséklet szabályozása, a kényelmes és zavartalan alvás garantálása az egész éjszaka folyamán.

Üreges szálas párnatöltet

Výplň přikrývky 100% polyesterHa a tollak tökéletes alternatíváját keresi, akkor az üreges szálas töltelék a megfelelő megoldás. Nagy könnyűség jellemzi. Ez valójában egy műszál, amelynek üreges a belseje, ezért valóban bolyhos és nem tapad. Optimális termikus kényelmet és nyugodt éjszakát garantál.

Párnák mosása

Praní polštářeMosással és megfelelő ápolással meghosszabbítja a párnák élettartamát és minőségét. Ideális, ha évente kétszer mossa a párnákat 40 °C hőmérsékleten, amely elpusztítja az összes atkát és mikroorganizmust. Tollfeltöltésű párnákhoz és paplanokhoz speciális mosószereket javaslunk, a többi típus számára a klasszikus mosószereket használhatja. A mosást kíméletes centrifugálással kell befejezni, hogy ne sérüljön a párna belseje.

A párna szárítása

Sušení polštářeHa van szárítója, a párnákat speciális golyókkal a szárítóban szárítsa. Ezek biztosítják a töltelék optimális eloszlását, és a párnák ismét gyönyörűen bolyhosak és szellősek lesznek. Ha a párnákat a szabadban szárítja, ne közvetlen a napon, mert fennáll annak a veszélye, hogy megpuhul a szövet és lyukak keletkezhetnek. Mindig alacsonyabb hőmérsékleten szárítsa. A teljes száradás érdekében a párnát ellenőrizze szárítás előtt és után.

Szabad vasalni a párnát?

Můžu žehlit polštář?Nem szabad a párnákat vasalni. A levehető huzat vasalható a felületi anyag megválasztása szerint. A párnák teljes gondozása a megfelelő mosásból áll, legfeljebb 40 °C-os hőmérsékleten, majd az azt követő alapos szárításból. Szárítóban száríthatunk alacsony hőmérsékleten vagy a szabadban, de nem közvetlen napsütésben. Mosás előtt és után ellenőrizze, hogy a párna elég száraz-e. Ha megfelelően száraz, akkor megakadályozza a penész lehetséges kialakulását.

Párnaápolás

Péče o polštářA párnák gondozása egyáltalán nem bonyolult. A párnák a legtöbb esetben két részből állnak, általában levehető huzatból és egy töltettel rendelkező belső zsákból áll. A töltet alakjának megőrzése érdekében minden nap fel kell ráznunk a párnát. A szellőzés fontos a nedvesség kiküszöbölésére és a penész esetleges kialakulásának megakadályozására is. Az ébredés után azonnal megágyazni nem szabad, ugyanis magas a páratartalom, amely a párnákat összenyomja.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Díszpárnák
? Termék színe: Barna, Narancssárga
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C, Kézi mosás
Felszín anyaga: 100% polipropilén
Párna mérete: 38 cm
Töltet: 100% poliészter
Antiallergén: Igen

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: