Rugalmas 2 személyes kanapé huzat Classic szürke

24 795 Ft 19 524 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (5 db)
Várható kézbesítés:
2024.07.24
Szállítási lehetőségek

Unja már a kanapé színét?! A rugalmas sarokkanapé huzat időt és pénzt takarít meg. Azonnali és gyors megoldás, amely nagy változáshoz vezet. A szürke motívummal ellátott huzat nagyon rugalmas és tartós. A könnyen eltávolítható rugalmas huzatot könnyű karbantartani, akár 30 °C hőmérsékleten is moshatja. Modernizálja okosan a nappalit egy szürke huzattal.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Paraméterek

Szélesség: 120-160 cm
Magasság: 95 cm
Anyaga: 94% pamut | 4% poliészter | 2% elasztán
Szín: Szürke
Ajánlott mosási hőmérséklet: 3 0 C

Anyaga 95% poliészter és 5% elasztán

Materiál napínacího potahuA rugalmas huzatok 95% poliészterből és 5% elasztánból készülnek. A rugalmas szálak jelenlétének köszönhetően a huzat kellően rugalmas és könnyen felhelyezhető egy adott típusú bútorra. A huzatokat általában nem kell vasalni. Mosás és alapos szárítás után egyszerűen helyezze fel a molitán hengerek segítségével.

Varázsoljon egy régi kanapét újjá

Ze staré sedačky novouA régi kanapé még mindig működőképes, de a kárpit kopott és csúnya? Ne essen kétségbe. Nem kell azonnal új kanapét vásárolnia, csak huzatra van szüksége. A rugalmas huzat könnyen fel- és levehető, könnyedén kimoshatja és újra felhasználhatja. A régi kanapét néhány perc alatt és kevés pénzért újjá alakíthatja. A modern huzat átalakítja az egész belső teret, a színek és minták széles választéka közül választhat.

Óvja a kanapét az állati szőrtől

Ochraňte sedačku před chlupy zvířatAggódik a kanapé miatt, és meg akarja akadályozni az esetleges károkat vagy szennyezéseket?! A modern rugalmas huzatok megvédik az új és a régi kanapékat vagy foteleket egyaránt. Ez létrehoz egy második védőréteget, amelyet egyszerűen eltávolíthat vagy felhúzhat. A huzatot értékelni fogják a kisgyermekes családok, de azok is, akik kis kedvencükkel laknak. Óvja az ülést az állati szőrtől. Kimoshatja a huzatot, és megszabadulhat a kanapén maradt esetlegesen foltoktól vagy szőrtől. Elegáns és funkcionális megoldás mindenki számára.

Hosszabbítsa meg a kanapé élettartamát

Produlžte životnost sedačkyMég néhány ezer forint hiányzik az újra, és a meglévő már kopott és csúnya?! Azonnal megoldhatja a helyzetet a rugalmas huzattal. Pár perc alatt meghosszabbíthatja régi ülés élettartamát. A huzat megakadályozza a kanapé károsodását és szennyeződését. Ezenkívül a felismerhetetlenségig megváltoztatja az egész belső tér megjelenését. A rugalmas huzat tökéletesen tapad a kanapé kárpitjához, puha és kellemes tapintású. Könnyen gondozható, pillanatok alatt leveheti, kimoshatja és felhúzhatja.

Egy perc alatt megváltoztathatja a nappali belső terét

Změna sedačky během minutyUnja már a nappali belső terét? Javítása nem feltétlenül jelent hatalmas beruházást. Néhány ezer forintért átengedheti magát az átalakulásnak. Még olyan apró részletek is, mint a kanapé, a fotelek vagy a székek új színe, felismerhetetlenné teszik az egész nappalit. Soha nem volt ilyen egyszerű megváltoztatni a nappali kialakítását. A modern minták, a pasztell és a gazdag színek javítják a belső teret és teljesen megújítják. A tökéletesség érdekében csak egy dekoratív párnára lesz szüksége az új huzathoz.

A kanapé, a háztartás lelke

Sedačka jako centrum domácnostiLazítson, pihenjen és érezze jól magát. Vigyázzon az új ülés kiválasztásakor. Ez a nappali domináns eleme. Nem véletlen, hogy a kanapé állítólag a háztartás központja. Nemcsak az egész családot, hanem a látogatókat is összehozza. A régi kanapé még mindig kényelmes, és nem szeretne elbúcsúzni tőle? Csak egy huzatra van szükség, amely felismerhetetlenné teszi az ülést. Akár újat választ, akár egy régit dob fel, ne felejtse el, hogy a kanapé az otthon része, a közös pillanatokra.

Ne vasalja a rugalmas huzatokat!

NežehleteSoha ne vasalja a rugalmas huzatokat. A magas hőmérséklet károsítja a szálakat, és elvész a szükséges rugalmasság. Vasalás után a huzat lecsúszhat, és nem biztos, hogy megfelelően illeszkedik. A kárpitnak tökéletesen körül kell vennie a bútorokat és szilárdan kell tartania.

Szín: Szürke

Barva napínacího potahu: ŠedáA fény és a sötétség keveréke, a szürke szinonimája. A semleges szín ideális bármilyen modern belső tér számára. A divatos szürke változó, és könnyen kombinálható más színekkel. Segít megszüntetni a szorongást, a feszültséget, a felhalmozódott stresszt, és nyugtató hatású. Az egyszerűen elegáns benyomás optikailag megnöveli a kis tereket, és nem igényel különösebb gondozást.

Javasolt karbantartás

Doporučená údržbaA kanapé vagy a fotel huzat megvásárlásával sok évvel meghosszabbíthatja élettartamukat. Maga a huzat gondozása is fontos. Az első használat előtt 40 °C-on mossa ki. Az általános magas mosási hőmérséklet károsíthatja a szálakat, kopottabb benyomást kelthet, vagy a színek elhalványulhatnak. Színes vagy világos ruhaneműkhöz tervezett enyhe mosószereket használjon. Soha ne fehérítse a huzatokat, és ne használjon klóralapú tisztítószereket. Mosás után azonnal vegye ki a mosógépből, és alaposan szárítsa meg. Alapos szárítás után csak húzza rá a bútorra. Az elasztikus huzatokat nem szabad vasalni.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Bútor huzatok
? Termék színe: Szürke
Ajánlott mosási hőmérséklet: 30 °C
Anyaga: 94% pamut | 4% poliészter | 2% elasztán
Magasság: 95 cm
Szélesség: 120-160 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: