Konyharuha Crystal rózsaszín

496 Ft 838 Ft 496 Ft-tól –13 % –40 % akár: –40 %
uterka mikrovlakno růžová
496 Ft 838 Ft 496 Ft-tól –13 % –40 % akár: –40 % 428 Ft 496 Ft 428 Ft-tól 337 Ft ÁFA nélkül 391 Ft ÁFA nélkül 337 Ft-tól ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db) Raktáron (>10 db) Kérjük, válasszon változatot
Méret
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.
Várható kézbesítés:
2024.07.24 2024.07.24 Kérjük, válasszon változatot
Szállítási lehetőségek

A Crystal konyharuha CRYSTAL speciális anyagból készül, amely 80% poliészterből és 20% poliamidból áll. A konyharuha speciális felépítése miatt nagyon jól felszívja a vizet és eltávolítja a szennyeződéseket. A tisztítandó felületeken nem maradnak csíkok vagy haj. A konyharuha háztartási és ipari célokra is megfelelő.

A kendő 60°C-ig mosható, így mindig tiszta és újra használatra kész.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Miből készülnek a svéd konyharuhák?

Z čeho jsou švědské utěrky?A svéd konyharuhák gyártása során nagyon magas követelményeket támasztanak a felhasznált anyagokkal szemben, amelyeknek a legjobb minőségűnek kell lenniük. A svéd konyharuhák speciális Crystal szövetből készülnek, amely 80% poliészterből és 20% poliamidból áll. Az egyedi összetétel nagyon kellemes tapintású, nagy felszívóképességű és gyorsan szárad. A szilárd szegélyű puha szövet megfelel a legmagasabb kritériumoknak a konyharuha választás során.

  • Grammsúly: 80 % poliészter és 20 % poliamid

Hogyan kell mosni és vasalni a svéd konyharuhát?

Jak utěrky prát a žehlit?Az első használat előtt mossa ki a konyharuhát a szükséges nedvszívó képesség biztosítása érdekében. Mosás közben kövesse a termék utasításait. Javasoljuk a 60 °C-on hőmérsékleten történő mosást, öblítő használata nélkül. Az öblítő az anyag szálait összeragaszthatja, és ezzel károsíthatja egyedi tulajdonságait, különösen a nedvszívó képességét. A svéd konyharuhákat csak alacsony és közepes hőmérsékleten, ideális esetben maximum 150 °C-on lehet vasalni. Száríthatja szárítógépben is, csak alacsony hőmérsékleten. Semmilyen körülmények között nem szabad fehéríteni vagy vegyszereket használni.

Ki és hogyan használhatja?

Kdo a jak je využije?A svéd konyharuhákat nagy nedvszívó képességgel minden háziasszony kihasználja a konyhájában. Helyük van a szállodai konyhákban is. A port vagy a szennyeződést a bútorokról, a padlóról vagy a fürdőszobából egyszerűen letörölheti vele. Tökéletesen fényesíti az ablakokat vagy a tükröket. A konyharuhák a férfiak körében is népszerűek. A finom szerkezetnek köszönhetően az autóját vagy a motorkerékpárját is fényezheti vele. A svéd konyharuhák nem károsítják a felületeket és nem hagynak kis szálakat sem. Használhatók szárazon, nedvesen vagy nedvesen. Fedezze fel a svéd konyharuhák sokoldalúságának varázsát otthonában.

A svéd konyharuhák tárolása

Skladování švédských utěrekHasználat után mossa ki a konyharuhát, alaposan szárítsa meg és megfelelően tárolja. Nem tudja, hogyan? Ideális tárolása száraz és visszazárható zacskóban történik. A legjobb egy cipzárral ellátott, amely nem engedi át a nedvességet, és a konyharuha olyan illatú lesz, mintha most mosta volna. Mielőtt újra felhasználná, csak rázza ki.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyharuhák és fogókesztyűk
? Termék színe: Rózsaszín
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 80% poliészter | 20% poliamid
Méret: 30 x 30 cm, 40 x 40 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: