BASIC ONE bordó fürdőlepedő

1 864 Ft 1 468 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.19
Szállítási lehetőségek

A Basic kollekció törölközői kiváló minőségű pamutból készülnek, ami garantálja az optimális nedvszívó képességet és puhaságot. Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző szélei elegáns szegéllyel díszítettek. Az 70x140 cm-es méret mellett színben megegyező teljes készleteket is talál a tökéletes összhang érdekében.

Anyaga: 100% pamut

Tipp: Az optimális nedvszívó képesség és a puhaság érdekében az első használat előtt javasoljuk a törölközőt kétszer kimosni öblítőszer használata nélkül, legfeljebb 60°C fokon. A termékeket nem kell vasalni.

Az első mosásnál külön mosás szükséges!

Megjegyzés: A törölköző színének megjelenítése kismértékben eltérhet a valóságtól.

Az első mosásnál külön kell mosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölközőA hagyományos pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . Fogadjon a sok éven át bevált minőségre. A pamut törölközőknek számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, a pamut törölközők pedig igazán könnyen kezelhetők .

  • Súly: 390 g/ m2

Törölköző súlya 390 g/m 2

A 390 g/m2 tömegű klasszikus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, és nagyon népszerűek a lakosság körében. A törülközők átlagos súlya biztosítja az összes szükséges tulajdonságot jó minőségbe. A kisebb súly elsősorban az anyag szilárdságában mutatkozik meg, ami kicsit vékonyabb, de mégis erős.

Mérete 70x140 cm

A törölköző mérete 70 x 140 cmA klasszikus méretű, 70x140 cm-es törölkoző nagyon népszerű a hétköznapi otthonokban, de a szálláshelyeken is. A törülköző mérete megfelelő kényelmet biztosít a szárításhoz és az egész testet befedi. Remek funkcionális kiegészítő lesz nem csak a fürdőszobában, hanem nyáron a strandolásnál is.

A törölköző színe

Bordó

Bor színű törölközők A bordó a luxus és az elegancia színe, ami rendkívüli belső teret varázsol, így a pihenésre és a jó közérzetre ösztönöz minden fürdőszobában. Hozzon létre egy modern és tökéletes teret a bordó színű törölközőkkel. Előkelő színének köszönhetően szállodákban vagy vendégházakban is megállja a helyét, ahol a kényelem benyomását kelti.

Címke a praktikus akasztáshoz

Minden törülközőhöz, konyharuhához és konyharuhához elengedhetetlen egy akasztóhurok. Sajnos sok gyártó elfelejti ezt a tényt. A címke egyenértékű helyettesítőjeként működik. Könnyedén felakaszthatja a törölközőt és a mosogatórongyot bármilyen kampóra vagy akasztóra. A praktikus címkék többnyire fehérek, apró karbantartási szimbólumokkal. Fix címkék találhatók a textil rövidebb oldalán, a megerősített szegély közelében. Javasoljuk azonban a törülközők szárítását rúdakasztóra kiterítve.

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítványAz OEKO-TEX Standart 100 a textíliák nemzetközi tanúsítási rendszere, amely jelzi azok egészségmentes minőségét. A textileket egy független Európai Kutatóintézet teszteli , amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Ez a törölköző méltán büszke a textiltermékek nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és e termékek magas szintű biztonságára.

Törölköző nedvszívó képessége

Törölköző nedvszívó képességeA nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát . A hurkok száma és hossza is. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt , általánosan elmondható, hogy a 450 g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

A törölköző puhasága

A törülköző puhaságaA puhaság minden bizonnyal a törölközők egyik legfontosabb jellemzője . A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy olyan háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul. A törölköző ezért puhább és bolyhosabb.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolásAzt szeretnéd, hogy a törölközőid mindig puhák és bolyhosak legyenek?! Fontos a termék megfelelő gondozása . Javasoljuk, hogy a törölközőket első használat előtt 40°C-on mossuk ki, majd akasztón vagy szárítógépben, normál, alacsonyabb hőmérsékleten szárítsuk meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni . Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 60°C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt?Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60°C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világos árnyalatú törölközőket általában 60°C-on mossák. A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Legolcsóbb fürdőlepedők
? Termék színe: Bordó
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 390 g/m2
Méret: 70 x 140 cm
Ár: Olcsó 2 350 Ft-ig
Minta: Minta nélkül

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: