BASIC KICSI 40 x 60 cm sötétlila törölköző

667 Ft 525 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.19
Szállítási lehetőségek

A Basic sorozat törölközői örömet okoznak Önnek és pénztárcájának! Kiváló minőségű pamutból készülnek, ami garantálja az optimális nedvszívóképességet és puhaságot. Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző széleit elegáns szegély díszíti. A 40x60 cm-es méret mellett színben összehangolt készleteket is találhat a tökéletes megjelenés érdekében.

Anyaga: 100% pamut

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és bolyhossága érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket első használat előtt kétszer mossa ki öblítő használata nélkül, maximum 60 °C-on. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék elnyerte az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölközőA hagyományos pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek. Válassza a sok éven át bevált minőséget. A pamut törölközőknek számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja és igazán könnyen kezelhetők.

  • Súly: 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/m2A 400 g/m2 grammsúllyal rendelkező klasszikus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, és nagyon népszerűek a lakosság körében. A törülközők közepes súlya biztosítja az összes szükséges tulajdonságot jó minőségben. Az alacsony súly elsősorban az anyag szilárdságában tükröződik, amely kissé vékonyabb, de még így is elég erős.

Méret 40x60 cm

A törölköző mérete 40x60 cmA puha törölközők minden modern fürdőszoba alapját képezik.  A szokásos, 40x60 cm méretű törölközőben megtörölheti a kezét a mosogatónál, az arcát vagy a gyermekei számára is megfelelő. Az egész test szárítására is alkalmas. Puhaságával és nedvszívó képességével meg fogja lepni.

Akasztófül a praktikus akasztáshoz

Péče o ručníkMinden törölközőnek, fürdőlepedőnek és konyharuhának szüksége van egy hurokra az akasztáshoz. Sajnos sok gyártó elfelejti ezt a tényt. A címke egyenértékű helyettesítőjeként működik. Ezzel könnyedén akaszthatja a törölközőt kampóra vagy akasztóra. A praktikus címke többnyire fehér, kis karbantartási szimbólumokkal. A rögzített címkéket az anyag rövidebb oldalán, a megerősített szegélynél találja. Javasoljuk azonban, hogy a törölközőket szárítókötélen szárítsa.

A törölköző színe

Lila

Fialová barva ručníkuÉlvezze a fürdőszoba belsejét, és az időtlen lila elemekkel teremtsen romantikus légkört. A lila törülközők játékosnak tűnnek, és sokrétű kombinációt hoznak létre a könnyedebb belső térben. Kreatív módon kombinálhatja a lilát barna vagy krém színnel, és elegáns fürdőszobát hozhat létre Provence stílusban.

OEKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 certifikátNemzetközi textilminősítési rendszer, ez az OEKO-TEX Standart 100. Ez a tanúsítvány az anyagok egészségbiztonságát írja elő. A textiltermékeket egy független európai kutatóintézet teszteli, amely megvizsgálja az emberi test számára káros anyagok jelenlétét. Termékeink jogosan büszkék a textilminőségre, ezen nemzetközileg elismert védjegyre és termékeink magas biztonságára.

Nedvszívó képesség

Savost ručníkuAz abszorpciós képességet számos tényező befolyásolja, ideértve a pamut típusát, a rostok vastagságát és azt, hogy a rostok milyen szorosan vannak egymáshoz kötve. A hurkok száma és hossza szintén fontos. A hurokszövet háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenzió olyan hurkokból áll, amelyek az alapszövet felülete alatt vagy felett vannak. Ezen hurkok hossza növeli a törülköző felületét, minél nagyobb a hely, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. A nedvesség felszívást az anyag grammsúlya is befolyásolja. Általában azt állítják, hogy a 450 g/m2 feletti grammsúly a minőség jele. A pamut különösen büszke a nagy nedvszívó képességére, de más anyagok is, mint például a bambusz. Nagyszerű kombináció a pamut és a bambusz, amelyek emellett elnyelik a kellemetlen szagokat is. Ennek az anyagnak akár 4x nagyobb abszorpciós képessége van, mint önmagában a pamutnak.

Lágyság

Měkkost ručníkuA törölközők fő követelményei minden bizonnyal a lágyság. A népszerű pamut-, bambusz- vagy ezek kombinációi nagyon lágyak és puhák. Ez az úgynevezett hurokszövetnek köszönhető, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik méretet az alapszövet felülete alatt vagy fölött lévő hurkok képezik. Ahogy az anyag grammsúlya növekszik, ezzel a termék minősége is növekszik. A törölköző tehát lágyabb és bolyhosabb lesz.

A törölköző ápolása

Péče o osuškuSzeretne mindig puha törölközőt? A legfontosabb dolog a megfelelő gondozás. Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törölközőket 40 °C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítógépben vagy a szabadban szárítsa meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. A vasalást nem javasoljuk a hurkok esetleges károsodása miatt, az anyag elveszíti nedvszívó képességét és lágyságát.

A törölköző javasolt mosási hőmérséklete 60 °C

Na jakou teplotu prát ručník?Az összes eredeti tulajdonság megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a törölközőt legfeljebb 60 °C hőmérsékleten mossa. Magas hőmérsékleten a pamut- és mikroszálas törülközők moshatóak. A szárítóban csak kisebb sebességgel lehet szárítani, hogy elkerülje a textilszálak károsodását. A törölközőket általában világosabb árnyalatokkal mossuk 60 °C-on. A mosás csökkenti az atkák és a mikrobák mennyiségét.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Kis kézi törülközők
? Termék színe: Lila
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 400 g/m2
Méret: 40 x 60 cm
Grammsúly: 400 g/m2
Minta: Minta nélkül, Gyermek

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: