HAL lila strandtörölköző

5 455 Ft 4 295 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

Közeleg a nyári vakáció a vízparton. A modern halas strandtörölköző 100% pamutból készült, nagy, 400 g/m2 grammsúllyal, mely tökéletes nedvszívó képességet és puhaságot garantál. A törölköző lila színe a strandon tökéletes. A halak vidám motívuma a lila árnyalatával tökéletesen illik a meleg nyári napokra. A 70x140 cm-es törölköző praktikus mérete elegendő elegendő napozáshoz vagy hidegebb idő esetén be is takarhatja az egész testét.
A törölköző egyik oldala frottír kötött, másik oldala velúrból készült.

Anyaga: 100% pamut

Az első mosásnál külön kell mosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut fürdőlepedő

Bavlněná osuškaHa inkább a hagyományos anyagokat részesíti előnyben, akkor az a pamut. A pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek. A pamutszálaknak számos előnye van, lágyak és kellemes tapintásúak, erősek és kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek. A nagy grammsúlyú, minőségi pamut kényelmet biztosít az egész család számára, ráadásul a gondozása is nagyon egyszerű.

  • Grammsúly: 400 g/m2

Fürdőlepedő grammsúly 400 g/m2

Gramáž osušky  400 g/m2A 400 g/m2 grammsúllyal rendelkező fürdőlepedők minőségi pamutból készülnek és nagyon közkedveltek. A közepes grammsúly a klasszikus és a nagyon gyakran használt fürdőlepedők közé sorolja őket. Ez biztosítja az összes szükséges tulajdonságot jó minőségben és kényelmesen. Az alacsony súly elsősorban az anyag szilárdságában tükröződik, amely kissé vékonyabb, de még így is elég erős.

Méret 70 x 140 cm

Rozměr osušky  70 x 140 cmA klasszikus, 70 x 140 cm méretű fürdőlepedő nagyon népszerű a normál otthoni környezetben, de a szálláshelyeken is. A törülköző mérete elegendő kényelmet biztosít az egész test megszárításához és eltakarásához. Remek funkcionális kiegészítő nem csak a fürdőszobában, hanem a medence partján, vagy nyáron a tó mellett.

A fürdőlepedő színe

Lila

Fialová barva osuškyA Provance stílus szerelmeseinek a lila árnyalatú fürdőlepedő a megfelelő választás. Emlékezzen a nyaralásra Franciaországban. A lila kiegészítők játékosnak tűnnek, és színes kombinációt hoznak létre a világos belső térben. Dobja fel a fürdőszoba belsejét lila elemekkel és hozzon létre romantikus légkört.

Nedvszívó képesség

Savost ručníkuAz abszorpciós képességet számos tényező befolyásolja, ideértve a pamut típusát, a rostok vastagságát és azt, hogy a rostok milyen szorosan vannak egymáshoz kötve. A hurkok száma és hossza szintén fontos. A hurokszövet háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenzió olyan hurkokból áll, amelyek az alapszövet felülete alatt vagy felett vannak. Ezen hurkok hossza növeli a törülköző felületét, minél nagyobb a hely, annál nagyobb a törülköző nedvszívó képessége. A nedvesség felszívást az anyag grammsúlya is befolyásolja. Általában azt állítják, hogy a 450 g/m2 feletti grammsúly a minőség jele. A pamut különösen büszke a nagy nedvszívó képességére, de más anyagok is, mint például a bambusz. Nagyszerű kombináció a pamut és a bambusz, amelyek emellett elnyelik a kellemetlen szagokat is. Ennek az anyagnak akár 4x nagyobb abszorpciós képessége van, mint önmagában a pamutnak.

Lágyság

Měkkost ručníkuA törölközők fő követelményei minden bizonnyal a lágyság. A népszerű pamut-, bambusz- vagy ezek kombinációi nagyon lágyak és puhák. Ez az úgynevezett hurokszövetnek köszönhető, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik méretet az alapszövet felülete alatt vagy fölött lévő hurkok képezik. Ahogy az anyag grammsúlya növekszik, ezzel a termék minősége is növekszik. A törülköző tehát lágyabb és bolyhosabb lesz.

A fürdőlepedő ápolása

Péče o osuškuSzeretne mindig puha törülközőt? A legfontosabb dolog a megfelelő gondozás. Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törülközőket 40 °C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítógépben vagy a szabadban szárítsa meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. A vasalást nem javasoljuk a hurkok esetleges károsodása miatt, az anyag elveszíti nedvszívó képességét és lágyságát.

A fürdőlepedő javasolt mosási hőmérséklete 40 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Az első használat előtt minden új darabot ajánlatos kimosni 40 °C hőmérsékleten. Ennek köszönhetően a törülközők lágyulnak és megszabadulnak az újdonság  érzésétől és a lehetséges szennyeződésektől. A 40 °C hőmérséklet minden típusú törülközőre alkalmas, emellett az alacsonyabb hőmérsékletek általában kíméletesebbek. A magasabb hőmérséklet miatt a színek elhalványulnak, és a törülközők kopott benyomást keltnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Fürdőlepedők
? Termék színe: Lila
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 400 g/m2
Méret: 70 x 140 cm
Minta: Képpel
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: