BAMBUSZ 4db lila törölköző

Kedvezménykupon -9% "TORULKOZOK9"
9 508 Ft –12 %
01 zebrik rucniky bamboo fialovy
9 508 Ft –12 % 8 294 Ft 6 531 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.19
Szállítási lehetőségek

A praktikus, négy bambusz törölközőből álló készlet elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának, nagyszerű áron. Lágyság és minőség harmonikus kombinációban.

A Bamboo sorozatból készült törölközőket kiváló minőségű bambuszszálból készítjük, nagy tömegű pamut-keverékkel , amely garantálja az optimális nedvszívóképességet és puhaságot . Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző egyedi , elegáns szegéllyel díszített élekkel rendelkezik, ami nagyon fényűző benyomást kelt.

Anyaga: 70% bambuszrost | 30% pamut

A SZETT TARTALMAZZA:

4 db törölköző: 50 x 90 cm

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

Megjegyzés: A színes kijelző kissé eltérhet a valóságtól

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bambusz törölköző

Bambusz törölköző A bambuszszál az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend az otthonokban és szállodákban. A bambusz törölközők kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, például ellenállnak a baktériumoknak vagy gombáknak, és nagyon gyorsan száradnak . Alkalmasak allergiások vagy érzékeny bőrűek számára. A bambusz könnyű, selymesen puha és gyengéd a bőrhöz , valamint csökkenti a kellemetlen szagok kialakulását.

  • Súly: 500 g/ m2

Törölköző súlya 500 g/ m2

Törölköző súlya 500 g/m2 Az 500 g/m2 súlyú luxus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, kímélik a bőrt és az egész test bőrét. Az anyag erős, és mindenekelőtt nagy nedvszívó képességével és puhaságával tűnik ki . A törölközők kellemes tapintásúak, stabil alakúak, bolyhosak és könnyűek. A rendkívül puha törölközők népszerűek a háztartásokban , de a szállodákban és vendégházakban is.

A törülköző színe

lila

A törölköző lila színe Elevenítse fel a fürdőszoba belsejét, és varázsoljon romantikus hangulatot időtlen lila elemekkel. A lila törölközők játékosan néznek ki és színes kombinációt alkotnak egy világosabb belső térben . Kreatívan kombinálhatja a lilát barnával vagy krémmel, hogy stílusos fürdőszobát alakítson ki Provence-i árnyalattal.

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Az OEKO-TEX Standart 100 a textíliák nemzetközi tanúsítási rendszere, amely jelzi azok egészségmentes minőségét. A textileket egy független Európai Kutatóintézet teszteli , amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Ez a törölköző méltán büszke a textiltermékek nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és e termékek magas szintű biztonságára.

Törölköző nedvszívó képessége

Törölköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát . A hurkok száma és hossza is. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt , általánosan elmondható, hogy a 450 g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

A törülköző puhasága

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a törölközők egyik legfontosabb jellemzője . A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége is javul. A törölköző ezért puhább és bolyhosabb.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolás Azt szeretnéd, hogy a törölközőid mindig puhák és bolyhosak legyenek?! Fontos a termék megfelelő gondozása . Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törölközőket 60 °C-on mossuk ki, majd akasztón vagy szárítógépben, normál, alacsonyabb hőmérsékleten szárítsuk meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni . Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világos árnyalatú törölközőket általában 60 °C-on mossák . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Családi csomag Kézi törülközők
? Termék színe: Lila
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 70% bambuszrost | 30% pamut
Grammsúly: 500 g/m2
Méret: 50 x 90 cm
Akasztófül: Igen
Magas grammsúly: igen
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: