FLAMINGO WITH FLOWERS színes strandtörölköző 70x150 cm

5 968 Ft 4 699 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.17
Szállítási lehetőségek

Lassan közeleg a vízparti nyári vakáció. A modern FLAMINGO WITH FLOWERS 70x150 cm-es strandtörölköző mikroszálas anyagból készült, amely tökéletes nedvszívó képességet és puhaságot garantál. A strandon nem hiányozhat ez a színes törölköző, hiszen a színes minta tökéletesen elősegíti a napfényes hangulatot. A törölköző 70x150 cm-es mérete megfelelő törölközéshez és napozáshoz, vagy hűvösebb időben betakarózáshoz.

Anyaga: 100% mikroszálas

Súly: 266 g/m2

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Az első mosásnál külön kell kimosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Mikroszálas fürdőlepedő

Osuška z mikrovláknaA mikroszál nagyon finom poliészter szálakból készül, amelyek finomabbak, mint a természetes selyem. A természetes anyagoktól eltérően, a mikroszál nem képezi allergének forrását. Ezért alkalmas allergiások és az asztmások számára. Finom felépítése garantálja a lágyságot, puhaságot, magas abszorpciós képességet és a gyors száradást. A mikroszálas törölközők ezért népszerűek a sportolók körében vagy a szaunákban.

Nedvszívó képesség

Savost osušky Az abszorpciós képességet számos tényező befolyásolja, ideértve a pamut típusát, a rostok vastagságát és azt, hogy a rostok milyen szorosan vannak egymáshoz kötve. A hurkok száma és hossza szintén fontos. A hurokszövet háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenzió olyan hurkokból áll, amelyek az alapszövet felülete alatt vagy felett vannak. Ezen hurkok hossza növeli a törülköző felületét, minél nagyobb a hely, annál nagyobb a törülköző nedvszívó képessége. A nedvesség felszívást az anyag grammsúlya is befolyásolja. Általában azt állítják, hogy a 450 g/m2 feletti grammsúly a minőség jele. A pamut különösen büszke a nagy nedvszívó képességére, de más anyagok is, mint például a bambusz. Nagyszerű kombináció a pamut és a bambusz, amelyek emellett elnyelik a kellemetlen szagokat is. Ennek az anyagnak akár 4x nagyobb abszorpciós képessége van, mint önmagában a pamutnak.

Lágyság

Měkkost osušky A fürdőlepedők fő követelményei minden bizonnyal a lágyság. A népszerű pamut-, bambusz- vagy ezek kombinációi nagyon lágyak és puhák. Ez az úgynevezett hurokszövetnek köszönhető, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik méretet az alapszövet felülete alatt vagy fölött lévő hurkok képezik. Ahogy az anyag grammsúlya növekszik, ezzel a termék minősége is növekszik. A törülköző tehát lágyabb és bolyhosabb lesz, amit otthonában vagy a szállodában mindenki értékelni fog.

A fürdőlepedő ápolása

Péče o osuškuSzeretne mindig puha törülközőt? A legfontosabb dolog a megfelelő gondozás. Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törülközőket 40 °C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítógépben vagy a szabadban szárítsa meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. A vasalást nem javasoljuk a hurkok esetleges károsodása miatt, az anyag elveszíti nedvszívó képességét és lágyságát.

A fürdőlepedő javasolt mosási hőmérséklete 40 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Az első használat előtt minden új darabot ajánlatos kimosni 40 °C hőmérsékleten. Ennek köszönhetően a törülközők lágyulnak és megszabadulnak az újdonság  érzésétől és a lehetséges szennyeződésektől. A 40 °C hőmérséklet minden típusú törülközőre alkalmas, emellett az alacsonyabb hőmérsékletek általában kíméletesebbek. A magasabb hőmérséklet miatt a színek elhalványulnak, és a törülközők kopott benyomást keltnek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Strandtörölköző
? Termék színe: Rózsaszín, Zöld, Kék, Lila
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% poliészter
Grammsúly: 266 g/m2
Méret: 70 x 150 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: