Lamella ágyrács 80 x 160 cm

Kedvezménykupon -10% "AGYAK10"
10 243 Ft –15 %
lamelovy rost
10 243 Ft –15 % 8 704 Ft 6 854 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.07.24
Szállítási lehetőségek

A léces rácsok 10 rugalmas nyírfa lécből készül, textilszalaggal összekapcsolva. Rendkívüli szilárdság, tartósság és nagyfokú rugalmasság jellemzi. A rács rugós (zsákos) és habmatracokhoz is alkalmas. Növeli az alvási kényelmet, optimális alátámasztást biztosít és biztosítja a matrac megfelelő szellőzését.

A léckeresztmetszet 55 x 8 mm, és a távolság közöttük 12 cm.

Az összes léc ökológiai, színtelen PZH-tanúsítvánnyal rendelkező festékkel festett. A készlet tartalmazza a rögzítéshez szükséges csavarokat. A keret nem része a rácsnak. 

Az ágyrács mérete: 80 x 160 cm (gyártási eltérés: 0,5%)

Az ágyrács teherbírása 110 kg személyenként.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Ágyrács szélessége 80 x 160 cm

A minőségi ágyrács egészséges és kényelmes alvást garantál egész éjjel. Az egyszemélyes ágy klasszikus mérete 80 x 160 cm, amelyre azonos méretű ágyrács szükséges. Az ágyrács tényleges mérete mindig körülbelül 1 cm-rel kisebb, hogy az ágykeretbe könnyen be lehessen helyezni. Az ágyrács támogatja a matrac megfelelő működését és biztosítja annak hosszabb élettartamát. Az ágyrácsnak köszönhetően a matrac megbízható szellőzést és nedvesség eltávolítást kap.

Lamellás ágyrács

Lamelový roštA hab matracokhoz a lamellás lécek a legalkalmasabbak. A lécek száma befolyásolja a terhelés szilárdságát és alkalmazkodását. Minél több léc van az ágyrácson, annál jobban reagál a terhelésre, és az egész felületen eloszlatja a terhelést. A lécek fából, bükkből vagy lucfenyőből készülnek, amelyek szilárd tokokhoz vannak rögzítve. Egyes rácsok dupla lécekkel rendelkeznek a legnagyobb terhelésű helyen, például a hát derék részein.

Lamellák anyaga

Materiál lamelA piacon nagyszámú ágyrácsot kínálnak különböző típusú fákból. A lamellás ágyrácsok gyártásához leggyakrabban nyír- vagy bükkfát vagy mesterséges anyagokat használnak. Míg a tömör ágyrácsok lucfenyőből vagy fenyőből készülnek. Mindig minőségi fát használnak, a legkevesebb csomóval és repedéssel.

Lécek száma: 13

Počet lamel: 13A 13 lamellás ágyrács ajánlott minden hab- vagy rugós matrac alá. Ez a típusú ágyrács nagyon erős és rugalmas. Az ágyrács 13 tömör lécből áll, amelyeket szövetek kötnek össze. A lécek száma az egész ágyrács teherbíró képességét is befolyásolja, minél több léc, annál jobban képes a rács alkalmazkodni a terheléshez.

Teherbírás 110 kg / fő

Nosnost až 110 kg na osobuA legfeljebb 110 kg terhelésig terjedő ágyrácsok a leggyakrabban használt típusok. Fából készült lécekből vagy lamellákból készülnek, amelyeket az ágykeretbe helyeznek. Ez a típusú ágyrács minden típusú ágyhoz alkalmas. Férfiaknak és nőknek, de gyermekeknek is készültek. A minőségi és szilárd ágyrács kényelmes alvást nyújt Önnek.

Állítható keménység: NEM

Nastavitelná tvrdost: NEA merevség állítása nélküli klasszikus ágyárcs elég erős ahhoz, hogy tökéletes támogatást teremtsen az egész gerinc számára. Egyben rugalmas is, amely lehetővé teszi a megfelelő súlyelosztást és a helyes testhelyzet felvételét. Ha nem szenved mozgásproblémáktól vagy alvás utáni gyakori hátfájástól, akkor az állítható keménységű ágyrács nem feltétlenül szükséges.

Ágyrács, amely férfiaknak és nőknek is megfelelő

Rošt vhodný pro mužeRošt vhodný pro ženyAz ágyrácsokat nem osztjuk fel, hogy melyek alkalmasak nőknek vagy férfiaknak. Bizonyos értelemben azonban láthatunk egy felosztást. A felhasználó súlya szerint vannak az ágyrácsok osztályozva, tehát ez alapján képzeletben fel tudjuk osztani őket, hogy melyek készültek nők vagy férfiak számára. Az ágyrácsok különböző teherbírásúak, leggyakrabban 110 - 120 kg súlyig alkalmasak. A teherbírást befolyásolja a lécek száma, vastagsága és szélessége.

Ajánlott matracok

Doporučené matraceA klasszikus léces ágyrácsokra javasoljuk a minimum 15 cm magasságú táska- vagy rugós matracokat, vagy hideg vagy lusta habból készült latex matracokat, vagy kókusz deszkával ellátott matracokat. Ha lamellás ágyráccsal rendelkezik otthonában, akkor is azok a matracok ajánlhatók, mint a léces ágyrácsok esetében. Ha klasszikus masszív deszkával rendelkezik, akkor ideálisak a rugós és a táskás matracok, amelyek minimális magassága 15 cm, vagy a hideg hab matracok, amelyek megfelelő porozitásúak.

Ingyenes léccsere széttörés esetén

Bezplatná výměna laťky při prasknutíNe hagyja, hogy a matrac megrongálódjon az ágyrácson lévő repedezett léc miatt, amelynek éles élei miatt a matrac vagy annak huzatja elszakadhat egy idő után. Már nem kell kidobnia az ágyrácsot, ha valamelyik léc eltört. Törött léc esetén garantáljuk annak ingyenes cseréjét.

Hogyan készül az ágyrács?

Jak je rošt vyroben?A legtöbb klasszikus rács fából készült, egyes részei pedig vasból vagy műanyagból. Ha a rácsnak van kerete, akkor az egyes léceket vagy lamellákat abban tárolják. A keret és a rácsok fából készültek. A lamellás léceket több rétegből ragasztják, így elnyerve rugalmasságukat. Ha az ágyrácsnak nincs kerete, a lécek fából készülnek és textilcsíkkal vannak összekötve. Különféle fafajtákat használnak az előállítás során. Mindegyik esetében a legjobb tulajdonságokat keresik.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Ágyrácsok
Méret: 80 x 160 cm
Ágyrács típusa: Lamellás
Kinek javasoljuk: Gyerekeknek
Lamellák száma: 13
Teherbírás: 110 kg személyenként

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: