Gyermek matrac COMFY HR 10 cm 80x160 cm

38 008 Ft 40 591 Ft 38 008 Ft-tól 29 928 Ft ÁFA nélkül 31 961 Ft ÁFA nélkül 29 928 Ft-tól ÁFA nélkül
10 nap (10 db) 10 nap (10 db) Válasszon variánst
Matracvédő
A választott változat nem áll rendelkezésre. Választott paraméterek visszaállítása.

Gyerek habmatrac, a COMFY HR 10 cm elasztikus HR habból készült, ez a megfelelő választás mindazok számára, akik a minőségi és kényelmes alvást részesítik előnyben. A matrac mérete 80 x 160 cm. A matrac magassága 10 cm.

A matrac anyaga nagy sűrűségű és rugalmasságú HR hab. Ez az új generáció legjobb elérhető habja. A matrac közepes keménységű és legfeljebb 90 kg súlyú gyermekek számára alkalmas.

A matracot tartós, varrott cipzárral ellátott huzat biztosítja, amely hipoallergén. Ez a huzat eltávolítható és 40 °C-on mosható.

A hab matrac alkalmas gyerekágyakhoz. 

Részletes információ

Termék részletes leírása

A COMFY HR 10 cm-es matrac mindkét oldalán használható. A matrac része egy minőségi cipzárral ellátott huzat, amelyet nagyon könnyű eltávolítani, és mosható a mosógépben.
A matrac HR poliuretán habból készült, így megnövekedett rugalmassággal és sűrűséggel rendelkezik. Ezenkívül a habmatrac nagyon ellenáll a deformációnak. Ha hosszú élettartamú, minőségi matracot keres, akkor a COMFY HR matrac a megfelelő választás.

Tulajdonságok:
Technológia: hideg HR hab
Méretek: 80X160 cm
Magasság: 10 cm
Keménység: H3 

FONTOS INFORMÁCIÓK A MATRACOKHOZ

  • A matracok gyártási toleranciája + -2 cm magasságban, szélességben és hosszúságban. Ez az eltérés nem jelent gyártási hibát, és nem csökkenti a termék minőségét.
  • A matracot a kicsomagolás után ne használja azonnal, a matrac 48-72 óra alatt nyeri vissza eredeti formáját. Ne használja korábban.
  • A matrachab színe eltérhet a képen láthatótól - a hab színe nem befolyásolja a matrac tulajdonságait
  • A bolyhozódás a matrac használatának természetes jele, nem reklamálható
  • A matrac gödrösödésének az számít, ha a mélyedés mértéke meghaladja a matrac teljes vastagságának 20%-át. A gödrösödés mértékét a reklamációnál mindig fényképesen  dokumentálni kell.
  • A matracokat legalább 2 HAVONTA meg kell fordítani, hogy megelőzze az elhasználódást és az idő előtti kifekvést. A megfelelő gondoskodás meghosszabbítja a termék élettartamát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: 80 x 160 cm méret
Matrac magassága: 10 cm
Matrac mérete: 80 x 160 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Hozzászólás hozzáadása
Ezt a mezőt ne töltse ki:

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: