TOPPER HR fedőmatrac 180x200 cm

62 398 Ft –21 %
topper
62 398 Ft –21 % 48 718 Ft 38 361 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (3 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.21
Szállítási lehetőségek

A TOPPER HR fedőmatrac hideg HR habból készül, és alkalmas a kényelem és az alvás minőségének javítására. A hideg HR hab nagy sűrűségű és rugalmas, miközben fenntartja az optimális légáteresztést.

A fedőmatrac standard mérete 180 x 200 cm, magassága 3 cm. A Topper gumiszalagokkal is rögzíthető a meglévő matrachoz.

A Topper felső részét tartós, varrott cipzárral ellátott huzat borítja, amely antiallergén.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Topper 180 x 200 cm

Topper 180 x 200 cm180 x 200 cm kétszemélyes ágyhoz válasszon azonos méretű fedőmatracot. Két 90 x 200 cm méretű matrachoz is rögzítheti, amellyel egyesítheti az ágyat. A sarokrészeken varrott gumiszalagoknak köszönhetően könnyedén rögzítheti magas matracokhoz. A gumiszalagok klasszikus hossza - 30 cm, körülbelül 25 cm magas matracra is ráhúzhatja.

HR hab

Visco-elastická paměťová pěnaNagyon tartós és rugalmas HR hab, amelyet néha hideg habnak is neveznek. A rugalmas és puha tapintású hab tulajdonságaiban hasonlít a PUR habhoz. Különböznek porózus szerkezetükben és egyedi tulajdonságaikban, amelyek magukban foglalják a gyors nedvesség-elvezetést, szellőzést és a hosszú élettartamot. A HR hab topperek biztosítják az optimális rugalmasságot és szellőzést, meghosszabbítják a matrac élettartamát és növelik az ágy higiéniáját. Könnyen alkalmazkodik a test nyomásához és biztosítja a szükséges támogatást.

A matrac élettartamának meghosszabbítása

Jak utěrky prát a žehlit?A Topper vagy fedőmatrac néhány centiméter vastag, ameéy növeli az alvás kényelmét és védi a matracot. Ez a praktikus segítő nemcsak az ágy kényelmét, hanem higiéniáját is növeli. Az éjszaka folyamán 1 litert is izzadunk, amelyet a lepedő vagy maga a Topper fog fel. A matrac így védve van a közvetlen szennyeződéstől, élettartama akár több évvel meghosszabbodik. Kis súlyának köszönhetően könnyen szellőztetheti vagy kiporszívózhatja.

Az alvóhely növelése

Jak utěrky prát a žehlit?A felkelés és a lefekvés okoz problémákat? Az ágy túl alacsony, és nem szeretne új ágyat venni? A Topper egy hatékony megoldás, amely nem terheli a pénztárcát. Az ágy akár néhány centiméterrel is megnő, ráadásul eltakarja az egyenetlenségeket és kényelmet nyújt még a kemény matracoknál is. Általában 45-50 cm a matracos ágy optimális magassága. Akár 60 cm-es is lehet mozgássérültek számára. Próbáljon ki egy egyszerű tesztet az ideális magasság megtalálásához. Az ágyon ülve a talpnak a földön kell lennie, a térd pedig 90°-os szöget zár be.

Elnyűtt matrac? Egyesítse az alvóhelyet

Jak utěrky prát a žehlit?Meglévő matraca élettartama végéhez közeledik, és gyors és gazdaságos megoldást keres annak élettartamának további meghosszabbítására? A Topper tökéletesen egyesíti az összes egyenetlenséget és lágyítja a felületet. A hálórész magassága és a szerkezet a saját igényeihez igazítható. A fedőmatrac a varratok által okozott vagy egy franciágyon két matrac között kialakult különbségeket is kiegyenlíti. Egyszerűen tökéletesen egyenes ágyat hoz létre. A régebbi matracon történő alvás is lehet kényelmes.

A test forgása során nem továbbítja a mozgást

Jak utěrky prát a žehlit?Egy nagy matracot használ a partnerével, és érzi minden mozdulatát? Valahányszor megfordul, felébred? Szerezzen be egy Toppert. Előnye, hogy az alvási helyzet megváltozása során nem közvetíti a mozgásokat. Izolálja a matrac ütéseit és nyomásváltozásait. Egyszerű és olcsó megoldás.

Szárítás: A topper szárítógépben is szárítható

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Matracok
Matrac magassága: 3 cm
Matrac mérete: 180 x 200 cm
Matrac teherbírása: 120 kg személyenként
Az Ön súlya: 91 - 120 kg
Matrac keménysége: Közepes

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: