SOFT királykék törölköző

2 035 Ft 1 602 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.19
Szállítási lehetőségek

A Soft sorozat törölközői boldoggá teszik Önt és pénztárcáját! Kiváló minőségű pamutból készítjük, nagy tömegű, ami garantálja az optimális nedvszívóképességet és puhaságot . Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző széle finom négyzetmintával díszített. A 70 x 140 cm-es méret mellett színben összehangolt készleteket is találhat a tökéletes megjelenés érdekében.

Anyaga: 100% pamut

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

Az első mosásnál külön kell mosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölköző Ha a hagyományos anyagokat részesíti előnyben, az a pamut. A pamutból készült törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . A pamutszálnak számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, és nagyon könnyű ápolni .

  • Súly: 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/m2 A 400 g/m2 tömegű törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, és nagyon népszerűek a lakosság körében. Közepes grammsúlyuk a klasszikus és széles körben használt törölközők közé sorolja őket. Az összes szükséges funkciót jó minőségben és kényelemben biztosítja. A kisebb súly elsősorban az anyag szilárdságában mutatkozik meg, ami kicsit vékonyabb, de kellően erős.

Mérete 70 x 140 cm

A törölköző mérete 70 x 140 cm A törölköző klasszikus mérete, 70 x 140 cm, nagyon népszerű a hétköznapi otthonokban, de a szálláshelyeken is. A törülköző mérete megfelelő kényelmet biztosít a szárításhoz és az egész testet befedi . Remek funkcionális kiegészítő lesz nem csak a fürdőszobában, hanem nyáron a medencénél vagy a tónál is.

Praktikus szíj

Törölköző ápolás A törülköző akasztóra rögzítése bonyolult lehet, különösen a hurok nélkülieknél. Törülközők, konyharuhák és konyharuhák használatakor a szíj kötelező. A praktikus segédnek köszönhetően a törölközőt és a mosogatórongyot kényelmesen és bárhol felakaszthatod . Még a mosogatóhoz való kis törölközők sem nélkülözhetik az erős hurkot. Ugyanolyan színben és kivitelben készül, mint maga a termék . A hurok helye általában a textil rövidebb oldalán középen van.

A törülköző színe

Kék

A törölköző kék színe A mennyei ihlet a kék tónusokban extravaganciát varázsol szinte minden fürdőszobába . A kék színű kiegészítők és törölközők egy kis optimizmust kölcsönöznek minden belső térnek, modernnek és egyben tisztességesnek tűnnek. Keverje össze a fürdőszoba koncepcióját saját ízlése szerint, például a kék és a fehér kombinációja nagyszerű választás .

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Nemzetközi textil tanúsítási rendszer, OEKO-TEX Standart 100 . Ez a tanúsítvány az anyagok egészségügyi biztonságát jelzi. A textíliákat egy független európai kutatóintézet vizsgálja, amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Termékeink méltán büszkék a textiláruk e nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és termékeink magas szintű biztonságára.

Felszívódás

A törülköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát. A hurkok száma és hossza is fontos. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt, általánosan elmondható, hogy a 450g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz . Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

Lágyság

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a fürdőlepedők egyik legfontosabb jellemzője. A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi nagyon puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy olyan háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul . A törölköző ezáltal puhább és bolyhosabb, amit a háztartás vagy a szálloda minden tagja értékelni fog.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolás Egyre puhább törölközőkre vágysz?! A legfontosabb a megfelelő gondozás . Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törölközőket 60 °C-on mossuk ki, majd szárítsuk meg akasztós vagy szárítógépben normál, alacsonyabb hőmérsékleten. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világosabb árnyalatú törölközők mosása általában 60 °C-on történik . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Legolcsóbb fürdőlepedők
? Termék színe: Kék
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 400 g/m2
Méret: 70 x 140 cm
Akasztófül: Igen
Ár: Olcsó 2 350 Ft-ig
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: