BELLA világosszürke 2db fürdőlepedő

Kedvezménykupon -9% "TORULKOZOK9"
5 780 Ft –11 %
53402 2x osuska bella svetle seda
5 780 Ft –11 % 5 113 Ft 4 026 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (8 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.19
Szállítási lehetőségek

Egy praktikus, két törölközőből álló készlet elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának, kiváló áron. Lágyság és minőség harmonikus kombinációban.

A világosszürke BELLA törölköző 100% pamutból készült, 450 g/m 2 tömegű .A fürdőlepedő szélei elegáns szegéllyel díszítettek.

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

A SZETT TARTALMAZZA:

  • 2 db fürdőlepedő: 70 x 140 cm

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut fürdőlepedő

Pamut törölköző Ha a hagyományos anyagokat részesíti előnyben, az a pamut. A pamutból készült törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . A pamutszálnak számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, és nagyon könnyű ápolni .

  • Súly: 450 g/ m2

Fürdőlepedő súlya 450 g/m 2

Törölköző súlya 450 g/m2 A törölközők nehéz grammsúlya 450 g/m2. Ez a grammsúly kiváló minőségű, és a vezető tulajdonságok közé tartozik a kiváló nedvszívó képesség és puhaság . A törölközők még az érzékeny bőrön is gyengédek, tapintása is nagyon kellemes. Minél nagyobb a grammsúly, annál bolyhosabb a törülköző , tartósabb a formája és jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A nagyobb grammtömeg egyben erősebb szövetet is garantál.

A fürdőlepedő színe

Szürke

A törölköző szürke színe Törölközők az árnyék színében és sok színkombinációban. A szürke törölközők ideálisak minden modern fürdőszobába . Segít eltávolítani a szorongást, a feszültséget és a felgyülemlett stresszt. Egyszerűen elegáns benyomást kelthet a szürke árnyalataiban.

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Nemzetközi textil tanúsítási rendszer, OEKO-TEX Standart 100 . Ez a tanúsítvány az anyagok egészségügyi biztonságát jelzi. A textíliákat egy független európai kutatóintézet vizsgálja, amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Termékeink méltán büszkék a textiláruk e nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és termékeink magas szintű biztonságára.

Felszívódás

A törülköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát. A hurkok száma és hossza is fontos. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt, általánosan elmondható, hogy a 450g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz . Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

Lágyság

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a fürdőlepedők egyik legfontosabb jellemzője. A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi nagyon puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy olyan háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul . A törölköző ezáltal puhább és bolyhosabb, amit a háztartás vagy a szálloda minden tagja értékelni fog.

Fürdőlepedő ápolás

Törölköző ápolás Egyre puhább törölközőkre vágysz?! A legfontosabb a megfelelő gondozás . Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törölközőket 60 °C-on mossuk ki, majd szárítsuk meg akasztós vagy szárítógépben normál, alacsonyabb hőmérsékleten. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A fürdőlepedő ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világosabb árnyalatú törölközők mosása általában 60 °C-on történik . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Törölköző és fürdőlepedő szett kedvező áron
? Termék színe: Szürke
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 450 g/m2
Méret: 70 x 140 cm
Ár: 2 500 Ft felett
Minta: Minta nélkül

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: