2x DOTS fehér fürdőlepedő

Kedvezménykupon -9% "TORULKOZOK9"
8 516 Ft –10 %
53537 2 2x osuska dots bila
8 516 Ft –10 % 7 610 Ft 5 992 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (6 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.19
Szállítási lehetőségek

A praktikus, két bambusz törölközőből álló készlet elegáns megjelenést kölcsönöz fürdőszobájának, nagyszerű áron. Lágyság és minőség harmonikus kombinációban.

Egy forró fürdő után érdemes egy minőségi törülközőt kéznél tartani, ami kíméletes lesz az egész test bőréhez. Kiváló minőségű bambuszszálból készült, pamut keverékkel, 450 g/m² tömeggel. A törölköző egyedi, elegáns szegéllyel díszített élekkel rendelkezik, ami nagyon luxus benyomást kelt.

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

A SZETT TARTALMAZZA:

  • 2x fürdőlepedő: 70 x 140 cm

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

Bambusz fürdőlepedő

Bambusz törölköző A bambuszszál az elmúlt években nagy népszerűségnek örvend az otthonokban és szállodákban. A bambuszszálakból készült törölközők kiváló tulajdonságokkal rendelkeznek, például ellenállnak a baktériumoknak vagy gombáknak, és nagyon gyorsan száradnak. Alkalmasak allergiások vagy érzékeny bőrűek számára . A bambusz könnyű, selymesen puha és gyengéd a bőrhöz, emellett csökkenti a kellemetlen szagokat is.

  • Súly: 450 g/ m2

Fürdőlepedősúlya 450 g/m 2

Törölköző súlya 450 g/m2 A törölközők nehéz grammsúlya 450 g/m2. Ez a grammsúly kiváló minőségű, és a vezető tulajdonságok közé tartozik a kiváló nedvszívó képesség és puhaság . A törölközők még az érzékeny bőrön is gyengédek, tapintása is nagyon kellemes. Minél nagyobb a grammsúly, annál bolyhosabb a törülköző , tartósabb a formája és jobban ellenáll a mechanikai sérüléseknek. A nagyobb grammtömeg egyben erősebb szövetet is garantál.

A fürdőlepedő színe

Fehér

A törölköző fehér színe Adjon frissességet és tisztaságot a fürdőszobájában. A fehér nemes hatású és sok éve nagyon népszerű . A semleges fehér színű törölközőket könnyedén kombinálhatod sötétebb tónusokkal vagy pasztell színekkel. Ne féljen a fehér és fekete kontraszttól, amely időtlennek tűnik.

Megjegyzés: A színes kijelző kissé eltérhet a valóságtól.

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Nemzetközi textil tanúsítási rendszer, OEKO-TEX Standart 100 . Ez a tanúsítvány az anyagok egészségügyi biztonságát jelzi. A textíliákat egy független európai kutatóintézet vizsgálja, amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Termékeink méltán büszkék a textiláruk e nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és termékeink magas szintű biztonságára.

Felszívódás

A törülköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát. A hurkok száma és hossza is fontos. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt, általánosan elmondható, hogy a 450g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz . Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

Lágyság

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a fürdőlepedők egyik legfontosabb jellemzője. A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi nagyon puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul . A törölköző ezáltal puhább és bolyhosabb, amit a háztartás vagy a szálloda minden tagja értékelni fog.

Fürdőlepedő ápolás

Törölköző ápolás Egyre puhább törölközőkre vágysz?! A legfontosabb a megfelelő gondozás . Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törölközőket 60 °C-on mossa ki, majd szárítsa meg akasztós vagy szárítógépben normál, alacsonyabb hőmérsékleten. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A fürdőlepedő ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világosabb árnyalatú törölközők mosása általában 60 °C-on történik . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Törölköző és fürdőlepedő szett kedvező áron
? Termék színe: Fehér
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 70% bambuszrost | 30% pamut
Grammsúly: 450 g/m2
Méret: 70 x 140 cm
Akasztófül: Igen
Ár: 2 500 Ft felett
Magas grammsúly: igen
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: