PANNO színkeverék svéd törölköző 3 db,

1 009 Ft 794 Ft ÁFA nélkül
Jelenleg nem elérhető
Szállítási lehetőségek
A tétel elfogyott…

A Panno színkeverék törölközők speciális anyagból készülnek, amely poliészterből és poliamidból áll. A szövet speciális szerkezetének köszönhetően a törölköző nagyon jól felszívja a vizet és eltávolítja a szennyeződéseket. A megtisztított felületeken nem maradnak csíkok vagy szőrszálak. A törölközők alkalmasak háztartási és ipari használatra.

A törölközőt legfeljebb 60 °C-on moshatja , így mindig tiszta és készen áll a következő használatra.

A fotó csak illusztráció - raktárkészlet szerinti minták keveréke.

Mérete: 30 x 30 cm

Részletes információ

Termék részletes leírása

Miből készülnek a svéd törölközők?

Miből készülnek a svéd konyharuhák? A svéd törölközők gyártása során nagyon magas követelményeket támasztanak a felhasznált anyaggal szemben, amelynek a legmagasabb minőségűnek kell lennie. A svéd törölközők speciális anyagból készülnek, amely poliészterből és poliamidból áll. Az egyedülálló összetétel nagyon kellemes tapintású, nagy nedvszívó képességgel rendelkezik és gyorsan szárad . A puha szövet kemény szegéllyel megfelel a legmagasabb kritériumoknak a konyharuhák kiválasztásánál.

Hogyan kell mosni és vasalni a svéd törölközőket?

Hogyan kell mosni és vasalni a törölközőket? Az első használat előtt mossa le a ruhát, hogy biztosítsa a szükséges nedvszívó képességet . Mosáskor kövesse a terméken található utasításokat. Javasoljuk, hogy a mosást legfeljebb 60 °C-on végezze, öblítő használata nélkül. Az öblítő megtapaszthatja az anyag egyes pontjait, és ezáltal károsítja annak egyedi tulajdonságait, különösen a nedvszívó képességét. A svéd törölközőket csak alacsony és közepes hőmérsékleten lehet vasalni, ideális esetben 150°C-ig. Szárítógépben is száríthatja őket , csak alacsony hőmérsékleten. Semmilyen esetben ne fehérítsen és ne használjon vegyi anyagokat.

Ki és hogyan fogja használni őket?

Ki és hogyan fogja használni őket? Minden háziasszony nagy nedvszívó képességükre büszkélkedő svéd konyharuhát használ a konyhájában. A szállodák konyhájában vagy a szobalányoknál is megvan a helyük. Ezzel a törlőkendővel könnyen letörölheti a port vagy a szennyeződést a bútorokról, a padlóról vagy a fürdőszobáról. Kiválóan alkalmas ablakok vagy tükrök polírozására . A törölközők a férfiak körében is népszerűek. Finom szerkezetének köszönhetően egy autó vagy motorkerékpár fényezését vonja be. A svéd törölközők nem károsítják a felületeket és nem engedik ki a kis szőrszálakat. Használhatók szárazon, nedvesen és nedvesen. Fedezze fel otthonában is a svéd törölközők sokoldalúságának varázsát.

Svéd törölközők tárolása

Svéd törölközők tárolása Használat után mossa ki a törölközőt, alaposan szárítsa meg és tárolja megfelelően. Nem tudom hogyan? Az ideális tárolás egy száraz és visszazárható tasakban van . Lehetőleg olyan cipzárral, amely nem engedi át a nedvességet, és a törülközőnek olyan illata lesz, mintha csak most lett volna kimosva, amikor kiveszed. Csak érintse meg a ruhát, mielőtt újra használná.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Konyharuhák és fogókesztyűk
? Termék színe: Színes
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 80% poliészter | 20% poliamid
Méret: 30 x 30 cm
A csomagban lévő db szám: 3
A tétel elfogyott…

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: