SOFT fehér törölköző

1 009 Ft 794 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.03
Szállítási lehetőségek

A Soft sorozat törölközői boldoggá teszik Önt és pénztárcáját! Kiváló minőségű pamutból készítjük, nagy tömegű, ami garantálja az optimális nedvszívóképességet és puhaságot . Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző széle finom négyzetmintával díszített. Az 50 x 100 cm-es méret mellett színben összehangolt készleteket is találhat a tökéletes megjelenés érdekében.

Anyaga: 100% pamut

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

* a termék megkapta az Oeko-Tex Standard 100 nemzetközi tanúsítványt

Az első mosásnál külön kell mosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölköző A hagyományos pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . Fogadjon a sok éven át bevált minőségre. A pamut törölközőknek számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, a pamut törölközők pedig igazán könnyen kezelhetők .

  • Súly: 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/ m2

Törölköző súlya 400 g/m2 A 400 g/m2 tömegű klasszikus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, és nagyon népszerűek a lakosság körében. A törülközők közepes súlya biztosítja az összes szükséges tulajdonságot jó minőségben . A kisebb súly elsősorban az anyag szilárdságában mutatkozik meg, ami kicsit vékonyabb, de mégis erős.

Mérete 50 x 100 cm

A törölköző mérete 50 x 100 cm A kéztörlő tipikus mérete 50 x 100 cm . Alkalmas mindennapi használatra a mosdónál a fürdőszobában vagy a WC-ben. A műhelyben vagy a munkahelyen a mosogatónál is megállja a helyét. Panziókban vagy szállodákban és egyéb szálláshelyeken is népszerű.

Praktikus szíj

Törölköző ápolás A törülköző akasztóra rögzítése bonyolult lehet, különösen a hurok nélkülieknél. Törülközők, konyharuhák és konyharuhák használatakor a szíj kötelező. A praktikus segédnek köszönhetően a törölközőt és a mosogatórongyot kényelmesen és bárhol felakaszthatod . Még a mosogatóhoz való kis törölközők sem nélkülözhetik az erős hurkot. Ugyanolyan színben és kivitelben készül, mint maga a termék . A hurok helye általában a textil rövidebb oldalán középen van.

A törülköző színe

fehér

A törölköző fehér színe Tökéletesen semleges szín, amelyet könnyedén kombinálhatsz merészebb és földesebb tónusokkal. A tisztaság és a szellősség színe minden fürdőszoba belsejét feldobja . Nagyon elegáns megjelenésű, így nem csak otthonokba, hanem szállodákba vagy panziókba is alkalmas. A fehér soha nem megy ki a divatból, és mindig frissen és fényesen fog kinézni .

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Az OEKO-TEX Standart 100 a textíliák nemzetközi tanúsítási rendszere, amely jelzi azok egészségmentes minőségét. A textileket egy független Európai Kutatóintézet teszteli , amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Ez a törölköző méltán büszke a textiltermékek nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és e termékek magas szintű biztonságára.

Törölköző nedvszívó képessége

Törölköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát . A hurkok száma és hossza is. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt , általánosan elmondható, hogy a 450 g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

A törülköző puhasága

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a törölközők egyik legfontosabb jellemzője . A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul. A törölköző ezért puhább és bolyhosabb.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolás Azt szeretnéd, hogy a törölközőid mindig puhák és bolyhosak legyenek?! Fontos a termék megfelelő gondozása . Javasoljuk, hogy a törölközőket első használat előtt 40 °C-on mossuk ki, majd akasztón vagy szárítógépben, normál, alacsonyabb hőmérsékleten szárítsuk meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni . Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világos árnyalatú törölközőket általában 60 °C-on mossák . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Legolcsóbb kézi törülközők
? Termék színe: Fehér
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 400 g/m2
Méret: 50 x 100 cm
Akasztófül: Igen
Ár: Levné do 60 Kč
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: