BASIC ONE zöld törölköző

1 009 Ft 794 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.26
Szállítási lehetőségek

A Basic sorozat törölközői örömet okoznak Önnek és pénztárcájának! Kiváló minőségű pamutból készítjük, ami garantálja az optimális nedvszívó képességet és puhaságot . Az eredeti színek könnyen átalakítják fürdőszobája megjelenését. A törölköző széleit elegáns szegély díszíti. Az 50 x 90 cm-es méret mellett színben összehangolt szetteket is találhatunk a tökéletes megjelenés érdekében.

Anyaga: 100% pamut

Tippünk: A szálak optimális nedvszívó képessége és pelyhessége érdekében javasoljuk, hogy a fürdőlepedőket és a kéztörlőket kétszer mossák ki öblítő használata nélkül , maximum 60 °C-on az első használat előtt. A termékeket nem kell vasalni.

Az első mosásnál külön mosás szükséges!

Megjegyzés: A törölköző színének megjelenítése kismértékben eltérhet a valóságtól.

 

Az első mosásnál külön kell mosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölköző A hagyományos pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek . Fogadjon a sok éven át bevált minőségre. A pamut törölközőknek számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és nedvszívó. A kiváló minőségű, nagy súlyú pamut az egész család kényelmét biztosítja, a pamut törölközők pedig igazán könnyen kezelhetők .

  • Súly: 390 g/ m2

Törölköző súlya 390 g/m 2

A 390 g/m2 tömegű klasszikus törölközők kiváló minőségű pamutból készülnek, és nagyon népszerűek a lakosság körében. A törülközők közepes súlya biztosítja az összes szükséges tulajdonságot jó minőségben . A kisebb súly elsősorban az anyag szilárdságában mutatkozik meg, ami kicsit vékonyabb, de mégis erős.

Mérete 50 x 90 cm

A törölköző mérete 50 x 90 cm Az egyik legelterjedtebb méretű törölköző , amely sok háztartásban, de különféle szálláshelyeken is népszerű. Az 50 x 90 cm-es méret a kéztörlő tipikus mérete . Alkalmas mindennapi használatra a fürdőszobában vagy a mosdókagylónál kéztörlésre. Alkalmas mosogatónak is műhelyben vagy különféle gyárakban.

Címke a praktikus akasztáshoz

Törölköző ápolás Minden törülközőhöz, konyharuhához és konyharuhához elengedhetetlen egy akasztóhurok. Sajnos sok gyártó elfelejti ezt a tényt. A címke egyenértékű helyettesítőjeként működik . Könnyedén felakaszthatja a törölközőt és a mosogatórongyot bármilyen kampóra vagy akasztóra. A praktikus címkék többnyire fehérek, apró karbantartási szimbólumokkal. Fix címkék találhatók a textil rövidebb oldalán, a megerősített szegély közelében. Javasoljuk azonban a törülközők szárítását rúdakasztóra kiterítve.

A törülköző színe

Zöld

A törülköző zöld színe A zöld törölközők rendkívüli hangulatot varázsolnak minden fürdőszobába. Életet és egy darabka természetet visz bele, a vágyott életegyensúlyt és harmóniát. A barna tónusokkal való kombináció nagyon nyugodt hatású , éppen ellenkezőleg, élénkséget és légiességet ad a világos tónusoknak. A zöld szín sok otthonban népszerű, de a nyaralókban is.

ÖKO-TEX Standard 100

OEKO-TEX Standard 100 tanúsítvány Az OEKO-TEX Standart 100 a textíliák nemzetközi tanúsítási rendszere, amely jelzi azok egészségmentes minőségét. A textileket egy független Európai Kutatóintézet teszteli , amely az emberi szervezetre káros anyagok jelenlétét vizsgálja. Ez a törölköző méltán büszke a textiltermékek nemzetközileg elismert minőségi védjegyére és e termékek magas szintű biztonságára.

Törölköző nedvszívó képessége

Törölköző nedvszívó képessége A nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak összetartásának szorosságát . A hurkok száma és hossza is. A hurkos szövetek háromdimenziós szövetek, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. Ezeknek a hurkoknak a hossza megnöveli a törölköző felületét, minél nagyobb a felület, annál nagyobb a törölköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt , általánosan elmondható, hogy a 450 g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Remek kombináció a pamut és a bambusz, amelyek a kellemetlen szagokat is elnyelik. Ez az anyag akár 4-szer nagyobb nedvszívó képességgel rendelkezik, mint maga a pamut.

A törülköző puhasága

A törülköző puhasága A puhaság minden bizonnyal a törölközők egyik legfontosabb jellemzője . A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi puhák és finomak. Köszönhetően az úgynevezett hurokszövetnek, amely egy olyan háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenziót az alapszövet felülete alatt vagy felett lévő hurkok alkotják. A szövet súlyának növekedésével a termék minősége közvetlenül javul. A törölköző ezért puhább és bolyhosabb.

Törölköző ápolás

Törölköző ápolás Azt szeretnéd, hogy a törölközőid mindig puhák és bolyhosak legyenek?! Fontos a termék megfelelő gondozása . Javasoljuk, hogy a törölközőket első használat előtt 40 °C-on mossuk ki, majd akasztón vagy szárítógépben, normál, alacsonyabb hőmérsékleten szárítsuk meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni . Vasalás nem javasolt a hurkok esetleges sérülése miatt, az anyag elveszítené nedvszívó képességét és puhaságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 60 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt? Az eredeti tulajdonságok megőrzése érdekében a törölközőket legfeljebb 60 °C-on ajánlott mosni . A pamutból és mikroszálasból készült törölközőknél magasabb hőmérsékleten is mosható. A szárítógépben történő szárítás csak kisebb sebességgel történhet, hogy ne sértse meg a szövetszálakat. A világos árnyalatú törölközőket általában 60 °C-on mossák . A mosás csökkenti az atkák és mikrobák számát.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Legolcsóbb kézi törülközők
? Termék színe: Zöld
Ajánlott mosási hőmérséklet: 60 °C
Anyaga: 100% pamut
Grammsúly: 390 g/m2
Méret: 50 x 90 cm
Akasztófül: Igen
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: