EMOJI kék mikroszálas díszpárna

2 206 Ft 1 737 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (7 db)
Várható kézbesítés:
2024.04.26
Szállítási lehetőségek

Imádni fogod a mikroszálas díszpárnát üreges szál töltettel! Ez a töltelék szilárd , tartós és ennek köszönhetően a párna tökéletesen megtartja formáját .

Töltőanyag: 100% poliészter

Felület anyaga: 100% poliészter (mikroszál)

Tippünk: Párnája minőségének megőrzése érdekében javasoljuk, hogy a mosást legfeljebb 40 °C-on végezze.

Megjegyzés: A szín és a minta kissé eltérhet a valóságtól.

Részletes információ

Termék részletes leírása

A párna felülete mikroplüss

Pamut A hideg hónapokra különösen puha és meleg anyag , amely egész éjszaka kellemes meleget biztosít, a mikroplüss. A mikroplüss ágynemű vastag és finom szőrszálakból készül, amelyek rövidek és nagyon kellemes tapintásúak. 100% poliészterből készült, speciális kezeléssel. Mosás után az anyag gyorsan szárad, nem vasalódik, és az ápolása is nagyon egyszerű . És ne aggódjon, szösz- és szöszmentes.

  • Anyaga: 100% poliészter

Poliészter párna töltet

Poliészter párna töltet Poliészter, szintetikus szál, amelyet golyók vagy egész gyapjú párnák töltőanyagaként használnak. Ez egy nagyon könnyű anyag, jó alakmemóriával , és kiemelkedik könnyű karbantartásával és kis súlyával . Ez a fajta párna népszerű és megfizethető.

Mosópárnák

Mosópárnák A mosás és a megfelelő gondozás meghosszabbítja a párnák élettartamát és minőségét. Ideális, ha a párnákat évente kétszer 40 °C-on mossuk ki , ez elpusztítja az összes poratkát és mikroorganizmust. Toll töltetű párnákhoz és takarókhoz speciális mosószereket ajánlunk , másoknak a klasszikusokat. A mosást finom centrifugálással kell befejezni, hogy ne sértse meg a párnán belüli tölteléket.

A párna szárítása

A párna szárítása Ha van szárítógépe, szárítsa meg a párnákat speciális szárítógolyókkal . Ezek biztosítják a töltelék optimális eloszlását, és a párnák ismét gyönyörűen bolyhosak és levegősek lesznek. Ha kint szárítja a párnákat, nem közvetlen napfénynek kitéve, fennáll annak a veszélye, hogy az anyag meglágyul és lyukak képződnek. Mindig alacsonyabb hőmérsékleten szárítsa meg . A teljes száradás meghatározásához a párnát le lehet mérni mosás előtt és szárítás után.

Vasalhatom a párnát?

Vasalhatom a párnát? Párnát nem vasalunk . Az eltávolítható bevonat felületi anyagválasztás szerint vasalható. A párnák teljes ápolása abból áll, hogy megfelelően, maximum 40 °C-on kimossuk, majd alaposan megszárítjuk. Szárítógépben száríthatjuk alacsony hőmérsékleten vagy kint, de nem közvetlen napfényben. Mérje le a párnát mosás előtt és után, hogy megbizonyosodjon arról, hogy kellően száraz. A megfelelő szárítás megakadályozza az esetleges penészképződést.

A párna gondozása

A párna gondozása A párnák gondozása egyáltalán nem bonyolult. A legtöbb esetben a párnák két részből állnak, általában egy levehető huzatból és egy belső zsákból, töltelékkel. A párnát minden nap meg kell rázni, hogy megtartsuk a töltelék alakját . Szellőztetés is megfelelő, amely megszabadul a nedvességtől és megakadályozza az esetleges penészképződést. Ébredés után nem helyénvaló közvetlenül letakarni az ágyat , megnő a páratartalom, majd a párnák lelapulnak és összenyomódnak.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Díszpárnák
? Termék színe: Sárga, Kék
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Felszín anyaga: 100% poliészter
Párna mérete: 45 x 45 cm
Töltet: 100% poliészter

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: