WALRA kék strandtörölköző 200x200 cm

9 405 Ft 7 406 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.06.17
Szállítási lehetőségek

Tegyen valamit magaért és a természetért. Szerezzen be egy fenntartható anyagból készült törölközőt, amely nem terheli a természetet. A kék árnyalatú WALRA strandtörölköző 100% pamutból készült. Ez a törölköző nagyon puha és kiváló nedvszívó képességel rendelkezik. A 200x200 cm-es méret a strandon vagy a tó mellett is használható, de kiválóan helyettesítheti a piknik takarót is. A rövidebb végein rojtokkal ellátott kék árnyalat további dizájntartozék lesz.

Anyaga: 100% pamut

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Az első mosásnál külön kell kimosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut törölköző

Pamut törölközőHa a hagyományos anyagokat részesíti előnyben, akkor válassza a pamutot. A pamutból készült törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek. A pamutszálnak számos előnye van, puha és kellemes tapintású, emellett erős és kiváló nedvszívó képességgel rendelkezik. A nagy grammsúlyú, minőségi pamut kényelmet biztosít az egész család számára, ráadásul a tisztítása is nagyon egyszerű.

A törülköző színe

Kék

A törölköző kék színe A kék-fehér fürdőszoba népszerű változata klasszikus a tengeri stílus szerelmeseinek. A kék színű részletek friss és megnyugtató hatást keltenek. A kék törölközők egy kis optimizmust és a nyár emlékeit varázsolják a belső térbe. Nem kell félnie más színek hozzáadásától sem, az eredmény játékos és egyedi lesz.

Megjegyzés: A termék színe a színes kijelzőn kissé eltérhet a valóságtól.

Nedvszívó képesség

A törülköző nedvszívó képességeA nedvszívó képességet számos tényező befolyásolja, beleértve a pamut típusát, a szálak vastagságát és a szálak milyen szorosan vannak egymáshoz kötve. A hurkok száma és hossza is fontos. A hurokszövet háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenzió olyan hurkokból áll, amelyek az alapszövet felülete alatt vagy felett vannak. Ezen hurkok hossza növeli a törülköző felületét, minél nagyobb a hely, annál nagyobb a törülköző nedvszívó képessége. Az anyag súlya is befolyásolja a nedvességfelvételt, általánosan elmondható, hogy a 450g/m2 feletti tömeg a minőség jele. A pamut különösen büszke nagy nedvszívó képességére, de más anyagokra is, mint például a len vagy a bambusz. Nagyszerű kombináció a pamut és a bambusz, amelyek emellett elnyelik a kellemetlen szagokat is. Ennek az anyagnak akár 4x nagyobb abszorpciós képessége van, mint önmagában a pamutnak.

Lágyság

A törülköző puhaságaA puhaság minden bizonnyal a fürdőlepedők egyik legfontosabb jellemzője. A népszerű pamut, bambusz szövetek vagy ezek kombinációi nagyon lágyak és puhák.Ez az úgynevezett hurokszövetnek köszönhető, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik méretet az alapszövet felülete alatt vagy fölött lévő hurkok képezik. Ahogy az anyag grammsúlya növekszik, ezzel a termék minősége is növekszik. A törülköző tehát lágyabb és bolyhosabb lesz.

Törölköző ápolása

Törölköző ápolásSzeretne mindig puha törülközőt? A legfontosabb dolog a megfelelő gondozás. Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törülközőket 40 °C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítógépben vagy a szabadban szárítsa meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. A vasalást nem javasoljuk a hurkok esetleges károsodása miatt, az anyag elveszíti nedvszívó képességét és lágyságát.

A törölköző ajánlott mosási hőmérséklete 40 °C

Milyen hőmérsékleten kell mosni a törölközőt?Az első használat előtt minden új darabot ajánlatos kimosni 40 °C hőmérsékleten. Ennek köszönhetően a törülközők lágyulnak és megszabadulnak az újdonság  érzésétől és a lehetséges szennyeződésektől. A 40 °C hőmérséklet minden típusú törülközőre alkalmas, emellett az alacsonyabb hőmérsékletek általában kíméletesebbek. A magasabb hőmérséklet miatt a színek elhalványulnak, és a törülközők kopott benyomást keltenek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Strandtörölköző
? Termék színe: Kék
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Méret: 200 x 200 cm
Minta: Mintával

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: