FARAO kék-fehér strandtörölköző

3 403 Ft 2 680 Ft ÁFA nélkül
Raktáron (>10 db)
Várható kézbesítés:
2024.05.23
Szállítási lehetőségek

Lassan közeleg a vízparti nyári vakáció. A modern FARAO strandtörölköző pamutból készült, mely tökéletes nedvszívó képességet és puhaságot garantál. Kék-fehér színe a csíkos mintával tökéletesen elősegíti a napfényes hangulatot.  A 90x180 cm-es törölköző praktikus mérete megfelelő törölközéshez és napozáshoz, vagy hűvösebb időben betakarózáshoz.

Anyaga: 100% pamut

Megjegyzés: A törülköző színének és szegélyének megjelenítése kissé eltérhet a valóságtól.

Az első mosásnál külön kell kimosni!

Részletes információ

Termék részletes leírása

Pamut fürdőlepedő

Bavlněná osuškaHa inkább a hagyományos anyagokat részesíti előnyben, akkor az a pamut. A pamut törölközők évtizedek óta kiváló minőségűek és népszerűek. A pamutszálaknak számos előnye van, lágyak és kellemes tapintásúak, erősek és kiváló nedvszívó képességgel rendelkeznek. A nagy grammsúlyú, minőségi pamut kényelmet biztosít az egész család számára, ráadásul a gondozása is nagyon egyszerű.

A fürdőlepedő színe

Kék

Modrá barva osuškyA kék-fehér fürdőszoba népszerű a klasszikus tengeri stílus szerelmesei körében. A kék színű részletek friss és nyugtató benyomást keltenek. A kék fürdőlepedők optimizmust adnak és felidézik a nyári emlékeket a belső térben. Nem kell félnie, hogy további színeket adjon hozzá, az eredmény játékos és jellegzetes lesz.

Figyelem: A termék színe a képernyő kijelzőjén kissé eltérhet a valóságtól.

Fehér

Bílá barva osuškyAdjon a fürdőszobához frissességet és tisztaságot. A fehér nemes megjelenést biztosít, és évek óta nagyon népszerű. A semleges fehér törülközők könnyen kombinálhatók sötétebb árnyalatokkal vagy pasztell színekkel. Ne féljen a fehér és a fekete kontrasztjától sem, amely időtlenül működik.

Figyelem: A termék színe a képernyő kijelzőjén kissé eltérhet a valóságtól.

Nedvszívó képesség

Savost osušky Az abszorpciós képességet számos tényező befolyásolja, ideértve a pamut típusát, a rostok vastagságát és azt, hogy a rostok milyen szorosan vannak egymáshoz kötve. A hurkok száma és hossza szintén fontos. A hurokszövet háromdimenziós szövet, ahol a harmadik dimenzió olyan hurkokból áll, amelyek az alapszövet felülete alatt vagy felett vannak. Ezen hurkok hossza növeli a törülköző felületét, minél nagyobb a hely, annál nagyobb a törülköző nedvszívó képessége. A nedvesség felszívást az anyag grammsúlya is befolyásolja. Általában azt állítják, hogy a 450 g/m2 feletti grammsúly a minőség jele. A pamut különösen büszke a nagy nedvszívó képességére, de más anyagok is, mint például a bambusz. Nagyszerű kombináció a pamut és a bambusz, amelyek emellett elnyelik a kellemetlen szagokat is. Ennek az anyagnak akár 4x nagyobb abszorpciós képessége van, mint önmagában a pamutnak.

Lágyság

Měkkost osušky A fürdőlepedők fő követelményei minden bizonnyal a lágyság. A népszerű pamut-, bambusz- vagy ezek kombinációi nagyon lágyak és puhák. Ez az úgynevezett hurokszövetnek köszönhető, amely egy háromdimenziós szövet, ahol a harmadik méretet az alapszövet felülete alatt vagy fölött lévő hurkok képezik. Ahogy az anyag grammsúlya növekszik, ezzel a termék minősége is növekszik. A törülköző tehát lágyabb és bolyhosabb lesz, amit otthonában vagy a szállodában mindenki értékelni fog.

A fürdőlepedő ápolása

Péče o osuškuSzeretne mindig puha törülközőt? A legfontosabb dolog a megfelelő gondozás. Az első használat előtt javasoljuk, hogy a törülközőket 40 °C hőmérsékleten mossa ki, majd szárítógépben vagy a szabadban szárítsa meg. A törölközőket nem szabad vegyileg tisztítani vagy fehéríteni. A vasalást nem javasoljuk a hurkok esetleges károsodása miatt, az anyag elveszíti nedvszívó képességét és lágyságát.

A fürdőlepedő javasolt mosási hőmérséklete 40 ° C

Na jakou teplotu prát ručník?Az első használat előtt minden új darabot ajánlatos kimosni 40 °C hőmérsékleten. Ennek köszönhetően a törülközők lágyulnak és megszabadulnak az újdonság  érzésétől és a lehetséges szennyeződésektől. A 40 °C hőmérséklet minden típusú törülközőre alkalmas, emellett az alacsonyabb hőmérsékletek általában kíméletesebbek. A magasabb hőmérséklet miatt a színek elhalványulnak, és a törülközők kopott benyomást keltenek.

Kiegészítő paraméterek

Kategória: Strandtörölköző
? Termék színe: Fehér, Kék
Ajánlott mosási hőmérséklet: 40 °C
Anyaga: 100% pamut
Méret: 90 x 180 cm

Legyen az első, aki véleményt ír ehhez a tételhez!

Ezt a mezőt ne töltse ki: